18. - 25. september 2023

Treningstur med Cathrine Olsen til den spanske riviera

med sol, varme, trening og livsnytelse

Forleng sommeren med en uke i Spania før møte med den kalde årstiden hjemme! Gled deg til en uke full av trening, avslapping, god mat og ikke minst påfyll av ny energi. Sol, bad og varme, enten man velger å ligge ved bassengkanten eller på en solstol på stranda. En reise sammen med likesinnede gir også god energi – når man trener, er sammen på utflukt og samles til fellesmåltidene på hotellet. Vi lover høy puls, styrke, kravling i sanden, rolige morgenturer m.m. Pust ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Det finnes knapt noe annet i verden som kan by på en slik livsnytelse, kulturskatter og unike naturopplevelser som det Spania kan. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere og full av nydelige opplevelser. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

Cathrine er sertifisert personlig trener, kostholdsrådgiver og rehab trener. Gjennom uken vil du kunne bli med på ulike økter som alle tilpasses ditt nivå slik at reisen passer for alle og du bestemmer selv hva du ønsker å delta på:

 • Tabata
 • Bodyart – basert på kinesisk medisin, fleksibilitet og balanse, styrke og avslapping
 • Intervaller
 • Sirkeltreing
 • Bevegelighetstrening
 • Foredrag

Dagsprogram

Dag 1
Haugesund - Torremolinos
Dag 2
Bli kjent i Torremolinos
Dag 3
Dagen er din eller bli med til Malaga
Dag 4
Frivillig utflukt til Ronda
Dag 5
Dagen er din eller bli med til Caminito del Rey og Guadix
Dag 6
Frivillig utflukt til Gibraltar
Dag 7
Frivillig tur til Frigiliana og Nerja
Dag 8
Hjemreise
Copyright Cathrine Olsen
Copyright Cathrine Olsen
Copyright Cathrine Olsen
Nerja, Spain.
Copyright Cathrine Olsen
fruits in bowl
Copyright Alexandra Andersson

Program

 • Dag 1 Haugesund - Torremolinos
  Inkluderte måltider: Middag

  Vi flyr direkte fra Haugesund til Malaga, og herfra er det kun en liten halvtime til Torremolinos og vårt flotte hotell Meliá Costa del Sol. Hotellet ligger perfekt til, like ved byens lange strand og promenadegate, og med den spennende gamlebyen som nærmeste nabo. Hotellet har basseng, store fellesarealer, bar og en hyggelig spisesal som serverer rikholdige buffeter – morgen og kveld. Rommene har balkong slik at du kan nyte utsikten og Spanias gode temperatur. Her skal vi tilbringe herlige dager spekket med yoga og pilates på stranden samt interessante og sosiale opplevelser sammen med Cathrine. Vi samles til felles middag om kvelden.

 • Dag 2 Bli kjent i Torremolinos
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Etter frokost tar vi en spasertur opp i den hyggelige gågaten i Torremolinos, som ligger bak hotellet. Torremolinos var tidligere en liten fiskelandsby, før turistene oppdaget stedet på 1950-tallet. Området her var det første som startet med å bygge hoteller og er i dag fremdeles et av de mest populære stedene på Costa del Sol – som kan skryte på seg mer enn 300 solrike dager i året og med et subtropisk middelhavsklima gir dette milde vintre og lange somre.

  Det er herlig å bo så nærme havet, og i løpet av dagene her i Torremolinos skal vi ta flere økter med trening på stranden.

  central part of Torremolinos town, Andalusia in Spain
 • Dag 3 Dagen er din eller bli med til Malaga
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Ønsker du å tilbringe dagen på egenhånd anbefaler vi en tur til Den botaniske hagen, Molino de Inca, er vel verd et besøk. Her kan du nyte rundt 1000 plantearter, inkl. 150 varianter av palmer, 300 trær og ca. 400 buskvekster. En egen japansk hage med små åser og idylliske innsjøer er et flott innslag i parken. Man spaserer hit på en halvtime eller en ti-minutters taxitur

  La Casa de Los Navajas er et herskapshus bygget til Navajas-familien på 1920-tallet. De fikk sin formue fra sukkerørsvirksomheten. I dag kan denne storslåtte og fargerike bygningen besøkes, som ofte har spennende utstillinger, konserter og teaterforestillinger. Her får man virkelig et sus av velmaktsdager. Man spaserer dit på 10 minutter fra vårt hotell og det er gratis inngang.

  5 km syd for vårt hotell ligger Parque de La Bateria, Torremolinos bypark med grønne lunger, et nettverk av gangstier og en stor kunstig innsjø. Et populært sted for både innbyggerne og tilreisende.

  Dagens frivillige utflukt går til hovedstaden på Costa del Sol, Malaga! Kun en kort togtur unna finner vi en by det er deilig å besøke. Omkranset av fjell og med to elver som renner gjennom byen. I sentrum er det yrende folkeliv, både i den bilfrie hovedgaten og i mange av de små intime sidegatene. Både Pablo Picasso og den kjente skuespilleren Antonio Banderas er født her. Markedshallen hvor det bugner av Spanias delikatesser er verdt et besøk!

 • Dag 4 Frivillig utflukt til Ronda
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Her vil man oppleve litt av innlandet i Andalucia. Bussturen er en naturopplevelse, hvor vi på det høyeste er oppe i 1200 meter over havet. Denne hvitmalte fjellbyen bærer tilnavnet «Tyrefektingens vugge». I Ronda vil du imponeres over byen beligenhet og det storslåtte landskapet. Vi skal oppleve den spesielle og elegante broen Puente Nuevo som ruver over en hundre meter dyp kløft som deler byen i to. Vi ser typiske andalusiske hus. byens storslåtte katedral og spaserer inn i Spanias eldste tyrefektarena hvor vi får høre spennende historier. Et lite museum gir innblikk i tyrefektingen, dette særegne trekket ved spansk kultur som setter sterke følelser i sving. Vi spiser tapaslunsj før vi fortsetter turen, gjennom små landsbyer tilbake til Torremolinos.

 • Dag 5 Dagen er din eller bli med til Caminito del Rey og Guadix
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Costa del Sol er et godt sted å være. Et fint hotell,  en solstol, strand og basseng som kanskje frister til et bad – her er det fint å være turist. Å rusle rundt i gågaten, kikke litt i fargerike butikker eller sette seg ned med noe godt å drikke – dette er ferie. Hotellrommets balkong med en god bok kan også gi gode timer. Vil man dra på oppdagelsesferd til nabobyer er dette mulig, dette kan lett gjøres med taxi, buss eller tog.

  Dagens frivillige utflukt starter med busstur til den berømte turløypa Caminito del Rey (Den lille kongestien). Den svimlende stien på omtrent 8 kilometer krysser juv på over 100 meter og klamrer seg til høye skrenter langs fjellpartiet Defiladero de los Gaitanes. El Caminito de Rey ble innviet i 2014 etter å ha gjennomgått en total forvandling. Fra å være et sted for klatrere og ekstremsportutøvere er fjellpassasjen nå tilrettelagt for neten alle turgåere, med tjukke bjelker og solide treplanker som tar deg trygt gjennom landskapet. Den opprinnelige stien, fra tidlig 1900-tallet, ble brukt for å frakte materialer til kraftverket og ble innviet av Kong Alfonso XII – derav navnet. Med den spektakulære vandreopplevelsen bak oss, reiser vi videre til fjellandsbyen Alora hvor det blir lunsj. Vi er tilbake i Torremolinos på ettermiddagen.

 • Dag 6 Frivillig utflukt til Gibraltar
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  På gode veier kjører vi sydover og passerer kjente feriebyer som Fuengirola og Marbella, før Gibraltar kommer til syne med det kjente stredet hvor Middelhavet smelter sammen med Atlanterhavet. Her, på den iberiske halvøyas sørkyst, entrer vi engelsk territorium. Gibraltar kalles “The Rock” fordi området er et stort fjell med en begivenhetsrik historie. Den strategiske beliggenheten ved inngangen til Middelhavet har utløst flere angrep gjennom tidene.

  I små minibusser kjører vi opp på dette fjellet og besøker dryppsteinshulen St. Michaels Cave med sine fantastiske fjellformasjoner. Gjennom millioner av år har vannet skapt de vakreste ”kunstverk”, og i denne naturkatedralen har noen av verdens eldste mennesker bodd. Etter grottebesøk er det tid for noen “apestreker”. De haleløse Gibraltarapene er et morsomt bekjentskap, men pass på så de ikke tar fra deg solbrillene! Og utsikten her oppe er storslått. Så venter butikkene i hovedgaten Main Street med gode priser på skinnvarer, parfyme, gull, elektroniske artikler, drikkevarer m.m.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 • Dag 7 Frivillig tur til Frigiliana og Nerja
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Solkysten er full av perler og vakre landsbyer. Denne dagen kan du bli med oss til små paradis hvor ikke så mange nordmenn har vært. Ca. 6 mil nord-øst for Malaga, oppe i fjellene som omkranser solkysten, ønsker Andalusias vakreste by oss velkommen. Den sjarmerende fjellandsbyen Frigiliana er full av maurisk historie, spennende labyrinter, blomster og hvitvaskede gamle andalusiske hus. En spasertur på brolagte gater omkranset av små fargesprakende forretninger – her vil vi kose oss. Bussturen ned til kysten tar 15 minutter, og den lille byen Nerja har en sterk spansk identitet. Byens torg er samlingsplass for lokalbefolkningen, kalt Europas Balkong – en stor åpen plass som strekker seg ut mot havet. Her nytes utsikten og under oss ligger deilige Burriana Playa,  en lang flott sandstrand. Vi spiser felles lunsj før vi i vår komfortable turbuss kjører tilbake til Torremolinos og vårt hotel – kun en times busstur. Vi møtes til middag og hyggelig samvær.

  Photo by HyoSun Rosy Ko
 • Dag 8 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Det er tidlig hjemreise, og turen er slutt for denne gang. Vi har hatt nydelige dager med trening, sol, bad og gode temperaturer med hyggelige treningsvenner. Det er nok ikke siste gang du besøker Spania. Derfor sier vi ikke adjø, men adiós!

  Copyright Jesper Brouwers

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 12 950,- pr. person

Direktefly Haugesund – Malaga t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Transfer flyplass – hotell t/r
7 netter i dobbeltrom med balkong og sjøutsikt på Hotel Melia Costa del Sol
6 frokoster
7 middager inkl drikke (vin, øl eller mineralvann)

Enkeltrom kr. 5500,-
Utflukter som arrangeres

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

 

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 2500, – innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 9 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:

Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000, – per person
Mellom 104 og 65 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 64 og 34 dager: 60 % av totalt fakturert beløp
Mellom 33 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven.
Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.

Flytider
18.september
 • 11:25 - 15:10
  Haugesund Malaga
25.september
 • 06:55 - 10:40
  Malaga Haugesund