08. - 15. september 2022

Costa Brava

-drømmenes kyst

Luna Club

Varme – Sol – Aktiviteter – Sjø – Utflukter

Costa Brava
Velkommen til den vakre kysten øst for Barcelona, med gylne sandstrender og drømmende landskap som inspirerte Salvador Dali i sin kunst. Hotellet ligger 1 time unna Barcelona, i den lille kystbyen Malgrat de Mar. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, mulighet for yoga på hotellet eller stranden for den som ønsker det og spennende matopplevelser! Du kan velge hvor aktiv du ønsker å være og vi tilbyr et bredt utfluktsprogram til kjente og ukjente severdigheter i området.

Dagsprogram

Dag 1
Velkommen til Costa Brava og Malgrat de Mar!
Dag 2
Foodie tour gjennom gamlebyen i Barcelona med egentid til shopping (frivillig utflukt)
Dag 3-4
Egentid i Costa Brava
Dag 5
I fotsporene til Salvador Dali med beach stopp (frivillig utflukt)
Dag 6-7
La Roca Village eller tur med beach buggy? Valget er ditt!
Dag 8
Hjemreise
Sitting area
Luna Club
yoga på stranden
Luna Club Hotel
Outside Pool
Luna Club Yoga Hotel & Spa
Hanging chairs
Luna Club
white concrete building
Photo by Manon Riou

Program

 • Dag 1 Velkommen til Costa Brava og Malgrat de Mar!
  Inkluderte måltider: Middag

  Luna Club Hotel Yoga & Spa ligger et stenkast unna stranden i Malgrat de Mar. En herlig oase venter deg her på et sted der tiden står stille og resten av verden fort blir glemt. Hotellet er omgitt av en vakker hage med palmetrær og blomster og utendørs servering på et innbydende terrasseområde. Her finner du også en egen meditasjonspatio der du kan finne roen i zen-inspirerte omgivelser med en touch av østen. Du kan velge mellom flere bassengområder, blant annet et nytt utendørs basseng kun for voksne gjester, med behagelige daybeds og solstoler.

  I spa-avdelingen (se pris under tillegg) kan du skjemme deg bort i innendørs massasjebasseng og bestille skjønnhetsbehandlinger eller massasjeterapi tilpasset din personlige helse.

  Vi skal bo i behagelige rom, som alle har balkong med utemøbler der du kan sitte og nyte den behagelige temperaturen. Rommene har aircondition, flatskjerm og bad med dusj, toalett og hårtørrer. Det er mulighet for å oppgradere til superior rom som inkluderer badekåpe, tøfler, eksklusiv «teapot»-service på rommet og mer utsikt.

  Hotellet tilbyr en slow activity meny med alt fra tai chi og watsu timer til teseremoni som er inkludert. Restauranten fokuserer på lokal og internasjonal mat basert på ferske og lokale råvarer, inkludert en bio-vegetarmeny og sunne, naturlige ingredienser. Vi spiser et kveldsmåltid på hotellet.

  Luna Club
  Luna Club Spa
 • Dag 2 Foodie tour gjennom gamlebyen i Barcelona med egentid til shopping (frivillig utflukt)
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Etter en velsmakende frokostbuffet med frukt og mye godt bakverk å velge mellom møtes de som ønsker det til en formiddagsøkt fra hotellets aktivitetsprogram eller hva med et morgenbad?

  Så kan du velge om du har lyst til å bli kjent med fantastiske Barcelona. Vi tilbyr en tur med buss til Barcelona med foodie vandring gjennom matmarkedene der du får smake lokale spesialiteter. Vi ender opp på en lokal restaurant for deilig tapaslunsj med et glass vin til maten. Resten av ettermiddagen er fri til shopping og slentre en tur langs de flotte avenyene i hjertet av byen. Du kan også utforske gamlebyen Born eller den fascinerende kirken Sagrada Familia av Antoni Gaudi med sin spennende arkitektur.

  Felles middag på hotellet om kvelden.

  Theodor Vasile
 • Dag 3-4 Egentid i Costa Brava
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  De neste to dagene har du tid til å tilbringe akkurat som du selv måtte ønske. Hotellet står klart for å skjemme deg bort med bassengområder og solsenger. Dersom du føler lysten til å shoppe, er det et handlesenter i 10 minutters avstand fra hotellet. Reiselederen som er med på turen, er lokalkjent og kan gjerne være med og arrangere en utflukt eller felles aktivitet for den som ønsker det.

  Vi møtes til felles middag i hotellets restaurant hver kveld.

  Tourismo Malgrat de Mar
  Luna Club
 • Dag 5 I fotsporene til Salvador Dali med beach stopp (frivillig utflukt)
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Idag kan du velge å slappe av på hotellet eller bli med på en utflukt til noen virkelige perler langs Costa Brava. Vi starter med et besøk på det verdenskjente Dali-museet i Figueres der vi får se noen av de surrealistiske maleriene og skulpturene hans.

  Så skal vi spise lunsj på en restaurant i vannkanten i en hyggelig landsby i nærheten. Mange av de lokale stedene langs Costa Brava oser av sjarm.

  På vei hjem gjør vi en stopp i en av de mange fantastiske buktene med sandstrand, kronglete klippeformasjoner og krystallklart vann som bare venter på at vi skal hoppe uti og kjøle oss ned. Vi vandrer på et lite stykke av vandrestien Cami de Ronda som snor seg langs vannkanten og går faktisk helt opp til grensen til Frankrike. Vi nøyer oss dog med en liten kilometer før vi ankommer stranden. Absolutt verdt et instagram-minne!

  Middag på hotellet i løpet av kvelden og vi nyter stemningen på hotellterrassen når solen har gått ned.

  Salvador Dali Museum
  Elisabeth Agustin
 • Dag 6-7 La Roca Village eller tur med beach buggy? Valget er ditt!
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Vi har nå blitt mer kjent i nærområdet til hotellet og noen har kanskje allerede blitt kjent med hotellets «slow activity program» for den som ønsker det. Det kan være en flott opplevelse å starte dagen i stillhet med mindfullness i hotellets meditasjonsområde i parkhagen.

  En av dagene arrangerer vi en frivillig tur med buss til La Roca Village som er en outlet med over 150 merkevarebutikker, ca 30 minutters kjøring fra hotellet. Outlet-området er utformet som en landsby med butikker i lave småhus med fotgjengersoner og parkanlegg med kafeer der du kan sitte utendørs og ta en kaffe latte eller noe å spise mellom runder i prøverommene. Det ligger forøvrig en stor Nike Outlet i gåavstand fra La Roca Village.

  Du kan også benytte anledningen til å leie en 4-hjuling eller beach buggy og utforske de lange sandstrendene i Malgrat de Mar eller kjøre en tur opp i terrengløyper i høylandet like bak kysten. Reiseleder hjelper med mer informasjon rundt denne aktiviteten.

  Den siste ettermiddagen tilbyr vi en frivillig utflukt til Tossa de Mar, en av de vakre middelalderlandsbyene som ligger mellom to bukter langs Costa Brava. Vi nyter atmosfæren idet vi går opp trapper og langs de kronglete smugene og slottsmurene i gamlebyen.

  Tossa de Mar
  David Rent
 • Dag 8 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Etter en siste morgen med en herlig frokostbuffet med nydelig fersk frukt, omelett og andre godsaker nærmer det seg tiden når vi pakker kofferten. Vi har god tid også denne siste dagen til å nyte hotellet og omgivelsene, mens bagasjen ligger oppbevart frem til avreise.

  Bussen kjører til flyplassen der vi må ta farvel med dette deilig stedet på jord.

  Luna Club Hotel
  Luna Club

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 10 490,- pr. person

Flyreise t/r Oslo – Barcelona*
Flyavgifter
1 stk innsjekket bagasje på flyet
Buss flyplass-hotell t/r
7 netter i delt twin rom på Luna Club Hotel Yoga & Spa 4*
7 frokoster
7 middager
Daglig yoga-undervisning med instruktør fra hotellet (frivillig)
Reiseleder fra Norsk Tur

*Ønskes utreise fra en annen by, kontakt oss for tilbud.

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 2 990,-
 • Superior Dobbeltrom med terrasse kr 1 600,-

Spa-avdelingen på hotellet fra 15 euro*

 

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil. 

*Pris for 2 timers adgang til spa-avdelingen på hotellet koster 15 euro midt-uke og 20 euro i helgen. Bestilles og betales direkte på hotellet.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 56 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 55 og 32 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 31 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
08.september
 • 16:25 - 19:45
  Direktefly Oslo Barcelona
15.september
 • 20:30 - 23:55
  Direktefly Barcelona Oslo