Den spanske riviera

– med sol, varme og spennende utflukter

Den sydligste delen av Spania skal nytes, og i dette idylliske hjørnet av Europa er det godt å være turist.
Hotell ved havet, som har alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie. Late dager på stranden eller ved bassengkanten, med en spennende bok i umiddelbar nærhet.

Med korte kjøreturer fra vårt hotell kan man oppleve hvitmalte landsbyer som klorer seg fast på bratte klipper og i frodige åssider, en storslått og frodig natur og vakre og majestetiske bygninger fra en svunnen tid. Et velsmakende kjøkken som norske ganer liker, god vin sammen med hyggelige medreisende og et godt klima – hva mer kan man ønske seg!

Dagsprogram

 • Dag 1 Norge – Benalmadena
 • Dag 2 Utflukter og aktiviteter

Program

 • Dag 1 Norge – Benalmadena

  Vi flyr direkte fra Oslo til Malaga. Ved ankomst står buss klar som tas oss til hotellet hvor vi skal bo de neste to ukene.

 • Dag 2 Utflukter og aktiviteter

  Vår erfaring med tidligere turer er at du selv bestemmer hvilke utflukter du ønsker å være med på.

  Noen ønsker å oppleve mest mulig når de er på ferie, mens andre koser seg ved bassengkanten, går på shopping, opplever spennende spisesteder eller ligger på stranda. I løpet av oppholdet tilbyr vi flere utflukter som du kan melde deg på.

  Benalmadena
  En spasertur langs strandpromenaden i Benalmadena sammen med vår reiseleder for å bli litt bedre kjent i nærområdet. Benalmadena er delt opp i 3 områder:
  Benalmadena Costa som er området ved havnen og hvor hotellet vårt ligger. Arroyo de la Miel er et boligområde hvor det også er mye butikker, barer og restauranter. Her finner du også fornøyelsesparken Tivoli World hvor det er et lite marked hver fredag. Togstasjonen ligger også i dette området. Benalmadena Pueblo er en typisk spansk liten landsby hvor du finner smale gater og flotte hvitmalte hus.

Praktisk informasjon og reisebetingelser

x

Tillegg:

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Norsk Tur arrangerer kvalitetsturer over hele verden. Lang erfaring og solide rutiner, samt et rikt nettverk av kontakter sørger for at du som kunde får kvalitet i alle ledd. 

Følg Norsk Tur: