15. - 19. april 2024

Blomstercruise i Belgia og Nederland

med DNB Pensjonistforening

Photo by Anh Tran

Midt i vårblomstringen kan du bli med oss på et 5-dagers elvecruise i Nederland og Belgia. Vi besøker blant annet den kjente blomsterparken Keukenhof, samt Antwerpen og Rotterdam. Vi bor på et flott 4*skip som har hyggelig restaurant ombord, samt innbydende terrasser og soldekk hvor en kan nyte utsikten mens en seiler! Det er full pensjon inkludert på hele turen.

Dagsprogram

Dag 1
Oslo - Antwerpen
Dag 2
Antwerpen - Rotterdam
Dag 3
Keukenhof
Dag 4
Amsterdam
Dag 5
Amsterdam - Oslo
white red and blue floral ceramic bowl
Photo by João Guimarães
Copyright Sankalp Garg

Program

 • Dag 1 Oslo - Antwerpen
  Inkluderte måltider: Middag

  Vi flyr direkte fra Oslo til Amsterdam på formiddagen. Vel fremme blir vi møtt av buss som bringer oss til Antwerpen hvor vi sjekker inn på MS France. Det elegante skipet har 2 dekk og 78 lugarer. Etter en velkomstdrink, er det felles middag om bord.

 • Dag 2 Antwerpen - Rotterdam
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  I dag er det tid til å utforske den vakre byen Antwerpen. Med en gammel og godt bevart bykjerne, en storslått katedral og koselige kafeer, er det en perfekt by å spasere rundt i. På ettermiddagen seiler vi fra Antwerpen i Belgia til Rotterdam i Nederland.
  Vi tar på oss finstasen til kveldens gallamiddag.

  Photo by Daniels Joffe
  Photo by Daniels Joffe
 • Dag 3 Keukenhof
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Etter en god frokost er det tid for turens høydepunkt, et besøk i den kjente blomsterparken Keukenhof. Her kan du nyte en fargeprakt du aldri har sett maken til. Det plantes ca. 7 millioner blomsterløk hvert år, og parken dekker et området på 32 hektar. Parken er også kjent som Europas Hage, og har i mer enn 50 år vært kjent som verdens største blomsterpark. Gled deg til en fargerik dag i et tulipan univers!
  Tilbake på skipet spiser vi felles middag mens skipet seiler mot Amsterdam.

  Photo by AXP Photography
  Photo by AXP Photography
 • Dag 4 Amsterdam
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  I dag er det tid for å oppleve Amsterdam. Med sine romantiske kanaler, verdenskjente museer og spennende historie er Amsterdam byen som aldri slutter å overraske. Med buss og lokalguide får vi oppleve vindmøller, flytende blomstermarked og mye mer. Tilbake på skipet spiser vi lunsj før det er tid for dagens andre utflukt til Volendam og Zaanse-Schans. Vi besøker først Volendam, en sjarmerende fiskerlandsby som har beholdt sitt karakteristiske utseende i flere århundre. Deretter går turen til en ostefabrikk, hvor vi får smake på og lære om den kjente Gouda osten. Turens siste stopp er utendørsmuseet Zaanse-Schans med vindmøller, låver og tradisjonelle hus. Vi vandrer gjennom de sjarmerende gatene, der vi finner tresko-museet, som har en av de største tresko samlingene i verden!
  Felles middag på kvelden.

  Copyright Tobias Kordt
 • Dag 5 Amsterdam - Oslo
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi spiser siste frokost ombord, før det er tid for å sjekke ut av MS France. Vi kjører buss til flyplassen utenfor Amsterdam, og tar direktefly hjem til Oslo.

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 15 650,- pr. person

Fly Oslo – Amsterdam t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – skip t/r
Havneavgifter
4 netter i dobbelt utvendig lugar på hoveddekk
Alle måltider ombord (frokost, lunsj og middag)
All drikke ombord (med unntak av visse drinker på drink listen)
Underholdning ombord
Sighetseeing i Amsterdam med lokal guide
Utflukt til Volendam og Zaanse-Schance
Utflukt til Keukenhofparken
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
 • Dobbel lugar øvre dekk kr 1 350,-
 • Enkel lugar hoveddekk på forespørel kr 3 000,-

Tips til mannskapet
Info om skipet:
MS France

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 1000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren. Andre depositum på kr 3000,- betales 30. november.

Restbeløpet betales 9 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm. gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 64 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 63 og 36 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 35 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 64 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 64 dager før avreise, må hele turprisen innbetales innen 2 virkedager.
Avbestillingsregler:
Mellom 63 og 36 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 35 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
15.april
 • 11:50 - 13:30
  Oslo Amsterdam
19.april
 • 11:55 - 13:40
  Amsterdam OSlo