24. - 26. november 2021

Førjulscruise til Kiel

Copyright Oivind Haug

Bli med Fina Veteranklubb på et førjulscruise til Kiel. Her skal vi komme sammen, spise og drikke godt, hygge oss på show med gode venner og i land for å oppleve julemarkedet i Kiel. Et førjulscruise fra Oslo til Kiel byr på et bugnende julebord til sjøs i godt selskap. Her kan du handle julegaver og julemat til svært gunstige priser. Skipet er pyntet til jul fra begynnelsen av november og betjeningen ombord ønsker oss velkommen til hyggelige dager til sjøs.

Påmeldingsfrist 15. oktober 2021

Dagsprogram

 • Dag 1 Ombordstigning i MS Color Magic
 • Dag 2 Formiddag i Kiel og ettermiddagen ombord
 • Dag 3 Innseiling til Oslo
Copyright Ömürden Cengiz
white and brown ceramic figurine
Copyright engin akyurt
Color Fantasy magic restaurant
Copyright Dag G. Nordsveen/nordsveen.net
Color-Fantasy magic -3-stjerners-lugarer
Copyright Indav OyKimmo Hakkinen

Program

 • Dag 1 Ombordstigning i MS Color Magic
  Inkluderte måltider: Middag

  Velkommen ombord i MS Color Magic! Vi møtes ved inngangen til Color Line i Oslo midt på dagen og går om bord. Skipet er sammen med søsterskipet Color Fantasy verdens største cruiseskip med bildekk. Color Magic byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

  Nyt utsikten i det vi seiler ut gjennom Oslo-fjorden. Ettermiddagen er til fri disposisjon. Dersom du har forhåndsbestilt spa-behandlinger kan du se frem til herlig egentid med velvære i fokus. Vi møtes i Restaurant Grand Buffet for julebordsmiddag. Her er utvalget stort innen tradisjonsrike juleretter, samt salater og dessertbord. Det er inkludert 1 glass øl eller vin til maten.

  Etter middagen er det reservert plass for gruppen i skipets teatersal for et spekakulært show. Skipets egne musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede.

  Copyright Jorgen Syversen
  Copyright Jorgen Syversen
 • Dag 2 Formiddag i Kiel og ettermiddagen ombord
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Dagen ombord starter i frokostrestauranten Grand Buffet, der vi forsyner oss med et godt utvalg innen pålegg og frokostklassikere som egg og bacon. Vi nærmer oss Tyskland og den maritime byen Kiel. Når Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet.

  For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner. Noen går rett til shopping på Sophienhof og Karstadt, mens andre finner veien til gågatene med sine butikker og kafeer. Hva med Kieler Brauerei hvor du kan smake på øl? Julemarkedene i Kiel har en lang tradisjon og i sentrum finner du hele 5 forskjellige julemarkeder. Alle er preget av den typisk tyske sjarmen og gjestfriheten med varm «glühwein» og mange artige gaveartikler i julepyntede bodene.

  Vel tilbake ombord i skipet har du fremdeles den samme lugaren som på utreisen. Denne ettermiddagen møtes vi i et konferanserom ombord reservert kun for oss. Her kan vi forsyne oss med frukt, kaffe og te mens vi samles i hyggelig lag.

  Idet det blir kveld har vi atter et nytt show å glede oss til, denne gangen er det Earth Hour showet som venter oss med variert musikk og dyktige artister. Når forestillingen er over samles vi i Oceanic à la carte Restaurant helt akterut på skipet, med en imponerende utsikt over havet. Restauranten hvor kvalitet er et stikkord og kun de beste råvarene blir brukt. Gled deg til en spennende 3-retters middag her, med en halv flaske vin inkludert til maten.

  Copyright Tiard Schulz
  Copyright Øivind_Haug
 • Dag 3 Innseiling til Oslo
  Inkluderte måltider: Frokost

  Nyt den siste morgenen ombord idet vi samles til frokost i restaurant Grand Buffet. Så er det på tide å forlate lugaren og havutsikten og gå i land i Oslo, etter 2 opplevelsesrike dager med cruise og førjulsstemning i Kiel. Takk for denne gang og god jul!

  Copyright: Dag G. Nordsveen/nordsveenfoto.no

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 4 650,- pr. person

Cruise Oslo-Kiel t/r med MS Color Magic
2 netter i delt 2-sengs lugar kategori 3* med havutsikt
2 frokostbuffet
2 middager ombord, derav 1 julebordsbuffet og en 3-retters middag i Oceanic Restaurant
1 glass vin til julebordsbuffetmiddagen
1/2 flaske vin til middagen i Oceanic Restaurant
1/2 dag i et konferanserom ombord, inkl kaffe/te/frukt
Bordreservasjoner til 2 show ombord (det forutsettes at man bestiller 1 drikke under showet)
Spasertur med reiseleder til julemarkedet i Kiel
Reiseleder fra Norsk Tur

MS Color Magic – 3-stjerners lugar med havutsikt
Alle lugarer om bord på Color Fantasy og Color Magic har komfortable senger, TV og eget bad. Cruiset inkluderer 3-stjerners lugar med vakker havutsikt og et fint, lyst bad med dusjkabinett.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til smittevernreglene er enkelte fasiliteter som kaffetrakter o.l. fjernet fra lugarene. Det utføres hyppigere rengjøring og desinfisering av kontaktflater som lysbrytere, dørhåndtak og fjernkontroller.

Tillegg:
 • 3 stj lugar med havutsikt - sgl kr 700,-

Vi tar forbehold om endringer i program, rutetider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse innbetales hovedfaktura innen 7 dager.

Avbestillingsgebyr:

Innen 30 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 29 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven.
Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.