29. - 31. august 2023

Flor & Fjære med Mills Seniorklubb

Bli med til stedet hvor regnbuen traff jorda, og hvor Dronning Sonja valgte å feire sin 70-års dag!

Bli med på en 3-dagers tur til Stavangers mest eksotiske severdighet. Flor & Fjære er et fristed for nytelse, og et besøk inn i familiens hage. Opparbeidet med lidenskap over tre generasjoner har hagen deres vokst til en fargerik oase! Med fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus tilbyr Flor og Fjære nydelig mat for alle sansene. Her får du en unik opplevelse av rekreasjon, nytelse og inspirasjon!

Dagsprogram

Dag 1
Oslo - Stavanger
Dag 2
Flor & Fjære
Dag 3
Stavanger - Oslo

Program

 • Dag 1 Oslo - Stavanger
  Inkluderte måltider: Middag

  Vi reiser direkte til Stavanger tidlig formiddag og er fremme i Norges oljehovedstad ved lunsjtider. I tillegg til å være innovative mht arkitektur, kultur og forretningsvirksomhet, er dette en historisk by med røtter helt tilbake til vikingtiden. De hvitmalte husene i gamlebyen vitner om tidligere medgangstider, den karakteristiske Vågen er et naturlig midtpunkt i byen og den nyoppussede tusenårsstedet viser handlekraft og mot fra utviklerne av byen. Vi tar en matbit på egenhånd og deretter sjekker vi inn på vårt hotell som har god beliggenhet med gangavstand til shopping, museum og den populære Vågen. Felles middag på kvelden.

  copyright @shutterstock
  Copyright: Brian Tallman
 • Dag 2 Flor & Fjære
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Etter en deilig og avslappende frokost på hotellet, går turen til fots til Bekhuskaien. Derfra går turen til nordspissen av Sør-Hidle og Flor & Fjære som kan skryte av 50.000 blomster som plantes ut hvert år. Det er Olav Bryn som designer parken år etter år. Han bruker vinterhalvåret på å tenke ut nye kombinasjoner, finne nye planter og blomster og se etter nyanser som ikke er blitt prøvd før. Resultatet er fargesprakende, og på spørsmål om hva som har vært inspirasjonskilden, kommer svaret fort: “regn-buen”. Litt i spøk. Men med mye sannhet. Gled deg! Før vi skal tilbake til fastlandet, blir det en deilig lunsj tilberedt av de ferskeste råvarene mulig. Det hele krydres med urter fra Klosterhagen og presenteres i en delikat, fersk buffet. Etter en opplevelsesrik dag, blir det retur til fastlandet om ettermiddagen. Det er tid for å oppdage byen på egenhånd. Det er mange hyggelige smau som innbyr til vindusshopping og oppdagelsesferd. Havneområdet og de brosteinsbelagte bakgatene byr på litt av hvert! Vi møtes til felles middag om kvelden.

 • Dag 3 Stavanger - Oslo
  Inkluderte måltider: Frokost

  Etter en god og lang frokost er det tid for å besøke Norsk Oljemuseum som ligger en kort spasertur fra hotellet vårt. Dette er et interaktivt museum som ble åpnet av Hans Majestet Kong Harald i 1999. Her får du hele oljehistorien, og utstillingen har en god blanding av originale gjenstander, modeller, filmer og interaktive utstillinger. Selve museumsbygget er et landemerke i Stavanger.  Ønsker du noe å spise kan vi anbefale museets uterestaurant. Her kan du sitte å nyte utsikten med Ryfylkefjorder og mektige fjell i bakgrunnen. Bussen kjører oss deretter til flyplassen. Vi er tilbake i Oslo ved middagstider.

  Copyright Tomas Eidsvold

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 8 300,- pr. person

Fly Oslo – Stavanger t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – hotell t/r
2 netter i delt dobbeltrom på Comfort Hotel Square
2 frokoster
1 lunsj på Flor & Fjære
2 middager
Båt t/r Flor & Fjære
Omvisning på Flor & Fjære
Inngang Norsk Oljemuseum
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 800,-

Vi tar forbehold om endringer i program, busstider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 2000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.
Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Avbestilling innen 56 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 55 og 35 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 34 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Betingelser ved påmelding 42 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 42 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.

Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
29.august
 • 10:40 - 11:30
  Oslo Stavanger
31.august
 • 16:30 - 17:20
  Stavanger Oslo