17. - 21. april 2023

Gretes Venner til Galway og Dublin, Irland

Bli med på en spennende reise til den grønne øya, Irland!

Bli med Gretes Venner på denne spennende reisen til Irland!

På programmet står de verdensberømte klippene, Cliffs of Moher, samt masser av sjarmerende, tradisjonell folkemusikk og Riverdance på kjente steder som The Kings Head, Temple Bar og Johnnie Fox’s Pub. Du får bo både i fabelaktige Dublin og i selveste indrefileten, Galway, kjent for sine smakfulle østers, dyktige gatemusikanter, Latine Quarter og brostensgater fra middelalderen, med skjeve og fargerike hus.

Noen mener at Irland er en pussig kombinasjon av å være nært, men på mange måter likevel fjernt. At det svinger fra å føle seg som hjemme, til eksotiske a-ha opplevelser på et øyeblikk. Bli med og se selv. En ting er sikkert – både Irland og irlenderne er sjarmerende og ekte. 

Dagsprogram

Dag 1
Fra Bergen til Irland, til Galway
Dag 2
Cliffs of Moher med lunsj i Doolin
Dag 3
Fra Galway til Dublin
Dag 4
Middag og Riverdance Show på Johnnie Fox's Pub!
Dag 5
Fra Dublin til Bergen

Program

 • Dag 1 Fra Bergen til Irland, til Galway
  Inkluderte måltider: Middag

  Vi reiser med fly fra Bergen til Dublin, og blir transportert videre med egen buss til Galway, som av flere blir kalt for Irlands indrefilet. Turen hit tar ca. 3.5 timer, og vi stopper for lunsj underveis. Vel fremme i Galway sjekker vi inn på Eyre Square Hotel 3*, som har en fin og sentral beliggenhet. Kveldens middag tar vi på The Kings Head, etterfulgt av tradisjonell, irsk musikk. Stemningsfylt!  

  Copyright @FireSteakhouseBar
 • Dag 2 Cliffs of Moher med lunsj i Doolin
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Først en god frokost før vi drar på opplevelsesferd. I dag skal vi besøke Cliffs of Moher, som er å finne på UNESCO sin liste over verdensarven. En fantastisk opplevelse og et must når man er i Irland. Her finnes også et spennende besøkssenter som er bygd inn i åsen like ved. Her forklares det på digitale skjermer blant annet hvordan klippene ble til. Lunsjen denne dagen tar vi i samlet lag i landsbyen Doolin. Middag i samlet lag i Galway om kvelden. 

  Copyright Mick Haupt
  Copyright Magdalena Smolnicka
 • Dag 3 Fra Galway til Dublin
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Før det blir avreise tilbake til Dublin, spiser vi en god frokost. Deretter sjekker vi ut og tar plass i bussen. På veien er det lagt inn stopp for lunsj. 
  Vel fremme i Dublin sjekker vi inn på Arlington Hotel, midt i sentrum. Ettermiddagen bruker man slik man vil Om kvelden spaserer vi sammen bort til det gamle pub-området i Dublin, hvor det blir felles middag på Temple Bar

 • Dag 4 Middag og Riverdance Show på Johnnie Fox's Pub!
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Nok en god frokost, før vi drar ut i Dublins gater. Formiddagen blir til egen disponeringmen man kan også følge med reiseleder på oppdagelsesferd om man ønsker det. Om kvelden samler vi oss atter for felles middag, og denne gang skal vi til den populære og berømte puben Johnnie Foxs Pub – som også innehar den gjeve statusen «The highest pub in Irland».  Gled deg til en flott og makeløs opplevelse!   

 • Dag 5 Fra Dublin til Bergen
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi nyter frokost før vi gjør oss klar til utsjekk. Vi bruker formiddagen i Dublin, før vi gjør oss klar for hjemreise. På vei til flyplassen blir det lunsjstopp (ikke inkl.)

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 15 000,- pr. person

Flyreisen t/r Bergen-Dublin  
Busstransport jf. program 
2 netter Eyre Square Hotel i Galway  
2 netterArlington Hotel i Dublin 
4 frokost 
3 lunsj  
4 middag 
Utflukt til Cliffs of Moher med besøk i landsbyen Doolin  
Tradisjonell musikk på The Kings Head, Galway (etter middagen) 
Riverdance show på Johnnie Fox’s Pub, Dublin 
Reiseleder Henning Spjeld

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 3 500,-

Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av turen.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- pp. innbetales innen 14 dager. Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 10 uker før avreise (Uke 6, 2023). Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1 000,- per pers.
Mellom 104 og 95 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 94 og 62 dager: 70 % av totalt fakturert beløp
Mellom 61 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 61 dager før avreise eller senere
Hvis reisen bestilles senere enn 61 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven.
Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.

Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
17.april
 • 07:00 - 07:50
  Bergen lufthavn Flesland Oslo lufthavn Gardermoen
 • 09:35 - 10:55
  Oslo lufthavn Gardermoen Dublin lufthavn DUB
21.april
 • 12:40 - 15:55
  Dublini lufthavn DUB København lufthavn Kastrup
 • 17:00 - 18:20
  København lufthavn Kastrup Bergen lufthavn Flesland