09. - 11. september 2022

Ansattetur til Stockholm

-elegant, frescht og moro!

Raphael Andres

Velkommen til det mange kaller hovedstaden i Skandinavia, en åpen by kjent for sitt brede kulturtilbud. Popmusikk, design og mote – her skjer det stadig noe nytt. Gå i ABBAs fotspor og slå håret løs med en middag på Wallmans. Den vakre skjærgården og Gamla Stan byr på mange insta-motiver. Stockholm er perfekt for den som ligger shopping og det meste er innen gangavstand. Tjänare!

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Stockholm
Dag 2
Aktiviteter i Stockholm og helaften på Wallmans Salonger
Dag 3
Lunsjcruise i Stockholms skjærgård og hjemreise
people sitting on bench near brown concrete building during daytime
Catilina Johnson
assorted-color shirt lot hang on rack
Marcus Loke
brown buildings
Anna Hunko
Abba pop group wax figures
Pål Allan – ABBA The Museum
clear drinking glass with beer
Meritt Thomas

Program

 • Dag 1 Ankomst Stockholm

  Etter arbeidstid er det kun en kort flytur til vi er fremme i Sveriges svingende hovedstad. Med buss bærer det direkte til Kungsholmen, en av de vakre øyene som utgjør sentrum. Clarion Hotel Amaranten blir vår base denne helgen, med en perfekt beliggenhet for deg som vil oppleve alle Stockholms severdigheter. På hotellet trives de som verdsetter det unike, og moderne av design som samtidig henter sin inspirasjon fra 60-tallet. Du som elsker god mat og drikke finner fort en favorittplass i hotellets barer og restauranter. Her finner du også et treningsrom, spabehandlinger og konferanseavdeling.

  Gamla Stan
  Amaranten Cocktail Bar
 • Dag 2 Aktiviteter i Stockholm og helaften på Wallmans Salonger
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Denne dagen får du anledning til å oppleve noen av Stockholms flotte severdigheter. Sergels Torv, Stadshuset, Riksdagshuset og Stockholms slott er på manges bucket list. Den shoppingfrelste vil finne mye som frister, både i de store varehusene på Stureplan og i nisjebutikkene.

  Vi tilbyr følgende aktiviteter som alle varer ca 2 timer:

  Ølsmaking og rusletur i Gamla Stan. En sertifisert ølsmaker tar deg med i Stockholms bakgater der du får høre om øltradisjoner og selvsagt smake på et utvalg av craft beer brygget på mikrobryggerier. Var det noen som sa beer o’clock?

  Foodie Walk. På denne turen får du møte entusiastiske produsenter av nordisk mat i markedshallen i Stockholm samt flere serveringssteder i nærheten. Mens du får lære om lokale spesialiteter og ingredienser, får du smake på 7 ulike miniretter med et spenn fra salt til søtt. Totalt vil mengden mat tilsvare en lunsjrett.

  Sykkeltur i Stockholm. Med en lokalkjent sykkelguide i spissen krysser dere sentrum inkl. Gamla Stan og Stockholms oase Djurgården på kryss og tvers. På denne turen får du et godt overblikk over hva som er hvor, og du får se steder du ikke kommer til med bil.

  ABBA The Museum. Er du en ekte popelsker, er ABBA the Museum stedet for deg, et interaktivt museum der du virtuelt kan prøve ABBAs kostymer, synge og mikse originalmusikk og mye mer. Bli det femte medlemmet i ABBA gjennom å stå på scenen med avatar-versjoner av medlemmene i ABBA. Walk In. Dance Out.

  Om kvelden blir det buss fra hotellet til Wallmans Salonger, der du kan glede deg til en helaften med god mat og drikke og et forrykende underholdningsshow. Morgendagens stjerner synger og underholder for deg, mens de også sørger for serveringen. Her er det ikke et kjedelig øyeblikk! Etter endt show kjører bussen tilbake til hotellet.

  Henrik Trygg
  Wallmans
 • Dag 3 Lunsjcruise i Stockholms skjærgård og hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj

  Den perfekte måten å avslutte en weekend i Stockholm på er ved å komme seg ut på bøljan blå. Opplev Skandinavias vakreste by fra sjøen i tre timer, mens du forsyner deg fra en bugnende buffet.  På menyen finner du alt fra klassiske retter som sild, Janssons fristelse og kjøttboller til friske salater, oster og veganske retter.  Fartøyet er en perle i seg selv med luftige salonger, en stor matsal og en førsteklasses utsikt fra ditt bord til Stockholms innerskjærgård.

  Etter båtturen går dere til fots tilbake til hotellet gjennom sentrum. Så blir det busstransport ut til flyplassen.

  SS Stockholm
  Louis Hansel

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:

Fly Sola-Stockholm t/r
Flyavgifter
Buss flyplass-hotell t/r
Buss t/r Wallmans og til båtcruiset
2 netter i delt dobbeltrom på Hotel Amaranten
2 frokoster
Middag på Wallmans inkl drikkepakke
Lunsjcruise i Stockholms skjærgård

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 1 400,-
Valgfrie aktiviteter
 • Ølsmaking
 • Sykkeltur
 • Food Walk

 

Viktig informasjon om krav til koronasertifikat, les mer her

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Flytider
09.september
 • 19:45 - 21:05
  Stavanger Stockholm
11.september
 • 19:00 - 20:10
  Stockholm København
 • 21:00 - 22:10
  København Stavanger