22. april 2023

Opplev Sister Act på Kilden

-dagstur fra Flekkefjord-Mandalsområdet

Copyright Tovita Razzi

Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT» – basert på filmsuksessen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på Broadway og West End. Endelig skal Sørlandet få oppleve denne fantastiske komedien!

Handlingen finner sted i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg i et kloster fra sin mord-etterlyste ekskjæreste, som leter etter henne. Forestillingen er spekket med humor og musikk som spenner fra 70-tallets disco til storslagne ballader – dette er en musikal ingen vil klare å bli sittende stille til!

Kristiansand er så heldige at det er eksklusiv forestilling for byen, og vi vil gjerne invitere deg med for å oppleve selveste Mia Gundersen i rollen som Abbedissen!

Vi ønsker å tilby deg pakketilbud med transport, billett på parkettområde og en nydelig 2-retters lunsj i restauranten på Kilden.

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Kristiansand og forestilling på Kilden
Copyright Tovita Razzi
Copyright Tovita Razzi
Bystranda kristiansand
Copyright: Visit Sørlandet
kilden kristiansand
Copyright: Olav Breen

Program

 • Dag 1 Ankomst Kristiansand og forestilling på Kilden
  Inkluderte måltider: Middag

  En topp moderne turbuss starter fra Flekkefjord utpå formiddagen og kjører E39 mot Kristiansand. Vi har påstigning i Flekkefjord, Farsund, Lyngdal og Mandal. Ved ankomst Kristiansand, vil en ansatt fra Kilden holde en eksklusiv førsnakk for oss mens vi nyter en deilig 2-retters lunsj.

  I 10 år har Kilden gitt nærmere to millioner mennesker flotte teaterforestillinger, opera, musikaler og konserter med artister fra inn- og utland i alle sjangre. Bygget har en storslått utvendig arkitektur og innenfor veggene med fire teatersaler skjer det magi og store opplevelser mellom artister og publikum.

  Forestillingen starter kl. 16:00, og vi kan glede oss til humor og musikk med dyktige skuespillere! Forestillingen varer i 2 timer og 45 minutter inkl. pause. Etter endt forestilling står bussen klar for å kjøre oss hjem.

  Copyright Tovita Razzi
  Copyright Tovita Razzi
logo

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 2 100,- pr. person

Moderne turbuss t/r Kristiansand
Velkomsdrink
Eksklusiv førsnakk og 2 retters lunsj på Kilden før forestilling
Billett til Sister Act (Parkett)
Koordinerende reiseleder fra Norsk Tur som møter gruppen ved ankomst Kr.Sand

Tillegg per person:
Valgfrie aktiviteter
 • Påstigning Flekkefjord
 • påstigning Farsund
 • Påstigning Lyngdal
 • Påstigning Mandal

Drikke til måltid
Konkrete stoppesteder for buss blir opplyst nærmere avreisedato.

Vi tar forbehold om endringer i program, busstider, samt eventuelle trykkfeil.