18. - 21. september 2023

Bli med Lindås Pensjonistlag til Oset

Bindene påmelding innen 01.06.2023

Bli med på en hyggelig 4-dagers tur gjennom noen av de vakreste områdene i den norske fjellheimen. Oset har i alle år vært et populært reisemål for seniorgjester med nydelig beliggenhet ved Tisleifjorden. Her får du blant annet utsikt over Golsfjellet, Stølsvidda, Jotunheimen og Hemsedalsfjellene, og med et mildt turterreng er Oset et flott utgangspunkt for gode dager på fjellet.

Det var sommeren 1880 at Guri og Peder Narum tok i mot de første sommergjestene på stølen. Tiden går og noen få gjesterom har utviklet seg til det som i dag er Oset Høyfjellshotell. Hele tiden har gjestfrihet, utsøkt mat, kreativitet og god forretningsånd preget driften. Etter 130 år er hotellet fortsatt i samme families eie og driven i dag av femte generasjon- Gudrun og Per Jørgen. Vi skal bo godt på Oset Høyfjellshotell, hvor mottoet alltid har vært «kom til Oset og vær deg selv» – og vi skal nyte fantastiske dager her.

Dagsprogram

Dag 1
Lindås - Oset Høyfjellshotell
Dag 2
Tur til Gomobu Fjellstue
Dag 3
Utflukt til Gol
Dag 4
Oset- Geilo - Lindås
Ulvik-i-Hardanger norge
Copyright Reinhold Kager
waffle with white cream and red berries on white ceramic plate
Copyright Maria Petersson
Loen Old houses in Aurland-Foap
Copyright: Visit Norway
Lam middag norge mat
Copyright leonardo Spencer

Program

 • Dag 1 Lindås - Oset Høyfjellshotell
  Inkluderte måltider: Middag

  Turen starter fra Lindås Senter og går via Voss hvor vi tar en beinstrekk for vi stopper for lunsj ved Sogneporten. Vi passerer Flåm og fortsetter gjennom verdens lengste veitunnel, Lærdalstunellen, før vi kommer til vakre Lærdal med Gamle Lærdalsøyris trehusbebyggelse fra 1700 – 1800-tallet. Lærdal står også på UNESCO’s verdensarvsliste og er ei typisk vestlandsbygd med gårdsdrift og et frodig kulturlandskap. Det dyrkes frukt, bær og grønnsaker og stedet har fått merke som et Bærekraftig Reisemål. Forbi vakre byder ankommer vi Oset Høyfjellshotell som ligger på vakre Golsfjellet hvor vi sjekker inn for de neste 3 nettene. Vi samles til felles middag i restauranten og på kvelden spiller hotellets husmusikere opp til dans.

  Copyright VisitNorway.com
  Copyright Øyvind Heen fjords.com
 • Dag 2 Tur til Gomobu Fjellstue
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Vi starter dagen med en velsmakende frokost før vi gjør oss klare for utflukt til Gomobu Fjellstue som ligger ca. 40 minutters kjøretur fra hotellet. Historien om Gomobu startet for over 50 år siden med en enkel ide: vise frem de unike områdene på Vaset for sine gjester. Selv om mye har forandret seg siden den gang, har det vært viktig å bevare det tradisjonsrike ved Gomobu Fjellstue – naturnære opplevelser, god mat og lun stemning. Maten blir laget med mye kjærlighet til råvarene, som for det meste blir hentet fra fjorden, og hos lokale bønder og produsenter. Her skal vi nyte dagens kortreise lunsj, før vi returnerer tilbake til hotellet. Det blir tid på egenhånd, før vi samles til kveldens middag og dans til levende musikk.

  Copyright Gomoby Fjellstue
  copyrigth @partnerstudio-VisitNorway
 • Dag 3 Utflukt til Gol
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  I dag står Gol i Hallingdal for tur, kun en liten halvtimes kjøretur fra hotellet. Butikkene er åpne, og du kan kanskje gjøre en god handel. Etter noen timer returnerer vi til Oset, hvor vi samles til lunsj. På ettermiddagen blir det servert kaffe og sveler ute dersom været tillater det, alternativt inne på hotellet. Om kvelden samles vi til middag, dans og hyggelig samvær.

  Copyright VisitNorway.com
 • Dag 4 Oset- Geilo - Lindås
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Etter hyggelige dager i Norges fjellheim starter tilbaketuren, som går via nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Vi spiser dagens middag på Vøringfoss hotell, før vi starter på turens siste etappe som går via Voss og samme vei tilbake til Lindås.

  Copyright Sverre Hjørnevik VisitNorway.com
  Copyright Vidig Hardangerfjord Vegard Breie

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 7 650,- pr. person

All transport i moderne turbuss
Ferge og bomkostnader
3 netter i delt dobbeltrom på Oset Høyfjellshotell
3 frokoster
3 lunsjer
4 middager
Utflukter som beskrevet i program
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 900,-

Drikke til måltidene
Dersom du ønsker faktura tilsendt per post, tilkommer det et gebyr på kr. 79,- per faktura

Vi tar forbehold om endringer i program, busstider, samt eventuelle trykkfeil.

Bindene påmelding innen 01.06.23

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 2500,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 9 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:

Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 65 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 64 og 34 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 33 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Betingelser ved påmelding 63 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven.
Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.

Busstider