22. - 24. september 2023

Rindal Sparebank til Amsterdam

Copyright Tobias Kordt

Det sies at «kjært barn har mange navn» Det kan absolutt sies om metropolen Amsterdam. Byen er storslått, ærverdig, intim og lystelig. Med museum og historiske severdigheter i verdensklasse. Romantisk og vakker og med smaksopplevelser som trigger. Og ikke minst – toleransens by. Kanskje den eneste byen som oppleves best – enten fra sykkelsetet eller på et kanal cruise. Vi har både Rijksmuseum og Van Gogh museet like i nærheten av hotellet. Vi bor ved en av byens kanaler, og kan herfra spasere rett over til Leidseplein Square

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Nederland - Besøk i Rotterdam
Dag 2
Amsterdam
Dag 3
Volendam, Zaanse Schans og hjemreise

Program

 • Dag 1 Ankomst Nederland - Besøk i Rotterdam
  Inkluderte måltider: Lunsj, Middag

  Direktefly fra Trondheim til Amsterdam på tidlig morgen. Ved ankomst Nederland kjører vi buss til Rotterdam for sightseeing og felles lunsj. Buss videre til Amsterdam for innsjekk på Hotel NH Collection Flower Market.

  Felles middag på kvelden. Her kan vi foreslå et besøk på IceBar Amsterdam.

 • Dag 2 Amsterdam
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Vi starter dagen med guidet rundtur i Amsterdam, før et lunsjcruise på kanalene. Her kan vi foreslå å legge til en Geneversmaking, hvor vi får prøve hele 8 ulike genevere!

  Felles middag på kvelden.

  Amsterdam
 • Dag 3 Volendam, Zaanse Schans og hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj

  Noen timer på egenhånd før utsjekk fra hotellet. Buss til Volendam og Zaanse Schanse for sightseeing og lunsj, før bussen kjører til flyplassen for hjemreise til Trondheim.

  Copyright Sankalp Garg

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:

Turpris kr 14 990,- per person

Fly Trondheim – Amsterdam t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss i henhold til program
2 netter i delt dobbeltrom på Hotel NH Collection Amsterdam Flower Market
2 frokoster
3 lunsjer, hvorav 1 er på kanalcruise
2 middager
Sightseeing i Rotterdam, Amsterdam, Volendam og Zaanse Schanse
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:

Enkeltrom kr 4900,-

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 56 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 55 og 32 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 31 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
22.september
 • 06:00 - 08:15
  Trondheim Amsterdam
24.september
 • 20:45 - 22:50
  Amsterdam Trondheim