24. - 26. november 2023

Rogaland Elektro til Gdansk

Kom i julestemning på et av Europas vakreste julemarkeder

Rogaland Elektro inviterer alle sine ansatte med ledagere på weekendtur. Vi planlegger eget charterfly fra Sola til Gdansk – en flytur på 1 time og 40 minutter.

Havnebyen Gdansk, nord i Polen, har blitt en favoritt for mange nordmenn. Her kjeder man seg ikke, med billig shopping og spa, og gode restaurant tilbud i en fascinerende og historisk gamleby. Gdansk har i tillegg et av Europas flotteste julemarkeder, så dette blir en helg full av gode opplevelser og inntrykk.

Påmeldingsfrist fredag 22. september!

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Gdansk
Dag 2
Opplev Gdansk og julemarkedet
Dag 3
Hjemreise

Program

 • Dag 1 Ankomst Gdansk
  Inkluderte måltider: Lunsj

  Vi flyr med eget charterfly fra Sola til Gdansk og lander på formiddagen. I bussen på vei inn fra flyplassen, blir det servert en lett lunsj med med drikke før vi ankommer sentrum. Med lokalguide om bord blir det sightseeing i Gdansk før vi utpå dagen sjekker inn på vårt hotell som kun ligger 10 min. spasertur fra gamlebyen.

  Resten av dagen og kvelden kan du rusle rundt i denne fargerike byen. Her finner du puber og restauranter med god og billig mat og drikke, og butikker for enhver smak. Hotellet vårt har spaavdeling, kanskje frister det med massasje eller en annen behandling, eller en svømmetur i innendørsbassenget.

  Copyright Lidia Stawinska
 • Dag 2 Opplev Gdansk og julemarkedet
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Gamlebyen i Gdansk er verdt et besøk, med sine sjarmerende trange gater, fylt med historiske bygninger, koselige kaféer og gode restauranter. De som ønsker shopping bli ikke skuffet, her finnes flere kjøpesentre, blant annet et moderne kjøpesenter i gamlebyen.  Hver jul arrangeres det julemarked i Gdansk, som er kjent som et av de beste og vakreste julemarkedene i Europa. Her finnes salgs- og matboder, julepynt, en stor adventskalender, julenissen og mye mer. Kom i julestemning mens du opplever en spennende del av Polen!

  Vi samles til en hyggelig julebordsmiddag om kvelden.

  Copyright Jarmark Bożonarodzeniowy
  Copyright Jarmark Bożonarodzeniowy
 • Dag 3 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Formiddagen er fri til egne opplevelser og utpå dagen kjører vi til flyplassen for flyavgang. Tilbake på Sola utpå ettermiddagen etter 3 dager fulle av opplevelser og gode minner. Og kanskje med kofferten full av julepresanger!

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:

Fly Sola – Gdansk direkte med eget charterfly t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
1 øl, vin eller mineralvann på flyturen
Buss flyplass – hotell t/r
2 netter i  delt dobbeltrom på Hotel Sadova 4*
2 frokoster
Enkel servering i bussen
1 julebordsmiddag
Sightseeing med lokalguide
Reiseledere fra Norsk Tur

 

Tillegg per person:

Merk at påmelding er bindende.
Husk å sjekk at du har gyldig pass og reiseforsikring i god tid før avreise.