28. april - 02. mai 2023

Sparebanken 1 Østlandet Seniorforening til Amersfoort

Påmeldingsfrist 01. desember 2022

Sparebanken 1 Østlandet Seniorforening inviterer på tur til Amersfoort i Nederland 28. april – 02. mai 2023.

Mest kjent i Nederland er Amsterdam, men en god halvtime fra sentrum finner du Amersfoort, en nydelig middelalderby med kanaler, pittoreske broer, gammel bymur, og trange, koselige gater. Amersfoort, som blir vår base, er en by med god oversikt og det er enkelt å finne rundt.

Vi skal bo på hotell NH Amersfoort som ligger sentralt til, bare noen minutters gange fra sentrum. Hotellet har komfortable rom og Wi-Fi er inkludert.

I løpet av turen besøker vi Kaukenhofparken, Amsterdam, Gouda og Delft, og det blir en tur full av opplevelser og inntrykk. Bli med oss til Amersfoort!

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Amersfoort
Dag 2
Kaukenhof
Dag 3
Amsterdam
Dag 4
Gouda og Delft
Dag 5
Kanalcruise og hjemreise

Program

 • Dag 1 Ankomst Amersfoort
  Inkluderte måltider: Middag

  Vi flyr direkte fra Oslo til Amsterdam, på formiddagen. Bussen kjører oss fra flyplassen til middelalderbyen Amersfoort for innsjekk på hotellet NH Amersfoort. Etter innsjekk har vi tid til å slappe av etter reisen, eller kanskje utforske byen.
  På kvelden spiser vi felles middag i Amersfoort.

 • Dag 2 Kaukenhof
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  En fargerik dag i et tulipan-univers!
  Europas hage, verdens største blomsterhage. Ifølge den offisielle hjemmesiden til Keukenhofparken blir ca. 7 millioner tulipaner plantet hvert år! Her kan du nyte fargeprakt du aldri har sett maken til. Lunsj er på egenhånd. Det er flere restauranter her å velge mellom.
  Vi spiser felles middag på kvelden.

 • Dag 3 Amsterdam
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Her finnes noe for enhver smak! Byen har verdens største museums tetthet og flest husbåter. Shoppingen er et eventyr, med utallige markeder og et overveldende utvalg av blomsterløk, diamanter, motebutikker m.m. I Amsterdam besøker vi Van Gogh museet og Anne Franks hus, og det finnes også tid for å utforske Amsterdam på egenhånd.
  Middag på egenhånd denne dagen.

 • Dag 4 Gouda og Delft
  Inkluderte måltider: Frokost

  Den milde nederlandske gulosttypen gouda, oppkalt etter byen Gouda, er dagens første severdighet. I Gouda besøker vi autentisk ostehus. Smaksprøver vil avgjøre om goudaen er bedre enn vår Norvegia.
  Delft er porselensbyen i Nederland, kjent for sine vakre blå og hvite vaser, krukker, fat, figurer m.m. I dag er det kun Royal Delft fabrikken som produserer dette porselenet som har så høy kvalitet og er blitt et samleobjekt for mange. Vi får oppleve produksjonsprosessen og besøker museet som viser bedriftens utvikling gjennom flere hundre år.

  Vi spiser felles middag på kvelden.

 • Dag 5 Kanalcruise og hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi utnytter siste dagen i Amersfoort godt med et 45 min kanalcruise. Resten av formiddagen har vi til fri disposisjon, før bussen kjører til flyplassen på sen formiddag for hjemreise til Norge.

  copyright Denise Jans

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 11 000,- pr. person

Fly Oslo – Amsterdam t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – hotell t/r
4 netter i delt dobbeltrom på NH Amersfoort
4 frokoster
3 middager inkl. 1 vin/øl/mineralvann per middag
Utflukt til Kaukenhof inkl. inngang
Utflukt til Amsterdam inkl. inngang til Van Gogh museet og Anne Franks hus
Utflukt Delft & Gouda inkl. innganger
45 min kanalcruise i Amersfoort
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 2 500,-

 

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Påmeldingsfrist 01. desember 2022

Betingelser

Påmeldingsfrist 01. desember 2022

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 56 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 55 og 32 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 31 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
28.april
 • 11:50 - 13:40
  Oslo Amsterdam
02.mai
 • 16:50 - 18:35
  Amsterdam Oslo