29. september - 06. oktober 2022

Spenst Nesttun til Salou

Kysten for livsnytere!

En uke i Syden er en god investering for å møte den kalde årstid hjemme

En uke i Syden er en god investering for å møte den kalde årstid hjemme
Gled deg til en uke full av trening, avslapping, godt mat og ikke minst påfyll av ny energi. Forskjellig aktiviteter og treningsopplegg ledet av dyktige instruktører gjør godt for kroppen. Sol, bad og varme likeså, enten man velger å ligge ved bassengkanten eller på en solstol på stranda. Vi har trening for ALLE, så her er ingen krav til verken form eller hvor mye du vil delta på denne uken. Dersom man ønsker å ha reise med barn, venner, kjæreste eller alene så skal vi uansett sørge for at dere får en god opplevelse sammen med oss.
Det å vandre rundt i byen Salou er en fargerik opplevelse. Mange butikker lokker med billige varer, og fortauskafeer og restauranter ønsker deg velkommen med god mat og drikke til rimelige priser.
En reise sammen med likesinnede gir også god energi – når man trener, er sammen på utflukt og samles til fellesmåltidene på hotellet. Men det viktigste – denne uka er det du som bestemmer både aktivitetsnivå og hva du ønsker å bruke 8 deilige syden-dager til! Vi lover Høy puls, yoga, BodyART, styrke, kravling i sangen, rolige morgenturer mm.

Marit Rørbakken
Spenst Nesttun
Mob 981 85625

 

 

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Salou, Spania
Dag 2-7
Praktisk informasjon
Dag 8
Hjemreise

Program

 • Dag 1 Ankomst Salou, Spania

  Salou har i de siste årene etablert seg som en gjenganger for solhungrige fra hele Nord-Europa, noe som gjør at den lille kystbyens befolkning øker betraktelig i sommermånedene. Salou ligger midt i hjertet av Costa Dorada, med kort avstand til flere severdigheter som Tarragona og vinregionen Priorat, den pulserende storbyen Barcelona og fjellklosteret Montserrat. Salou nyter mer enn 300 soldager i året og har flotte strender for soltilbedelse. Byen har også et solid restauranttilbud, beregnet på lokalbefolkningen. Det er lite trolig at du finner norske flagg eller svenske “smørgossar” her, men derimot kan du få smake på alt det gode middelhavskosten har å by på.

   

  Hotel Sol Costa Daurada 4*
  Hotellet vårt er et 4 stjerners hotell i Salou, som har de fasiliteter som gir oss et behagelig opphold. Rommene er godt utstyrt og har balkong, og hotellet har bar, restaurant, utendørs svømmebasseng og et velværesenter med innendørs basseng. En lang sandstrand ut mot Middelhavet ligger kun 15 min spasertur fra hotellet

 • Dag 2-7 Praktisk informasjon

  Trening
  Det blir forskjellig treningsopplegg hver dag med instruktører fra Spenst treningssenter

  Puls timer, danspuls, yoga, BodyART, Pilates, Yoga, Styrke, Cross training, Mage rygg, Stram opp Puls, rolige morgenturer, intervalltimer, timer både for voksne og barn.

  Frivillig utflukt til Sitges, med vingårdbesøk
  Vi tilbyr en tur til den sjarmerende fiskerbyen Sitges med et stopp på en kjent vingård med lang historie. Turen dit tar cirka en halvtime. Vingården ligger på området som en gang var «Via Augusta», eller «Romas handelsvei», veien som knyttet Roma til de viktigste middelhavsbyene. Siden begynnelsen av 80-tallet har vingården produsert vin og vineddik av ypperste kvalitet, godt kjent blant verdens mesterkokker. Turen forsetter til Sitges hvor det blir lunsj på en hyggelig restaurant. Sitges er en liten, men veldig populær by. Ikke minst på grunn av sine mange strender og lange strandpromenader. Byen kan smykke seg med årlige filmfestivaler og karneval. Med sine smale gater og hvitkalkede bebyggelse, er dette den vakreste byen langs Costa Dorada. Her finner vi shopping av ypperste klasse, en rekke kunstgallerier og hyggelige kaféer.

  Port Aventura
  Parken er den mest besøkte fornøyelsesparken i Spania og ligger kun 15 minutters gange fra hotellet. Parken
  tilbyr en verden av eventyr og noe for enhver i familien. Du kan velge mellom 40 attraksjoner fordelt på 6 ulike
  verdener – Middelhavet, Polynesia, Sésamo Aventura, Kina, Mexico og Den ville vesten.
  I tilknytning til Port Aventura ligger også Ferrari Land. Er du glad i fart og spenning er et besøk her et must!
  Her kan du blant annet få oppleve en autentisk Formel1 simulator og Europas høyeste og raskeste vertikale akselerator.

  Copyright Thomas Yohei
 • Dag 8 Hjemreise

  Vi har hele den siste dagen i Salou og utpå sen ettermiddag kjører bussen oss til Barcelona og fly hjem til Bergen.

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 9 990,- pr. person

Fly Bergen – Barcelona t/r
Flyavgifter
1 inkludert bagasje på flyet
Transport flyplass – hotell t/r
7 netter i delt dobbeltrom på Hotel Costa Daurada 4*
7 frokostbuffeter
7 middags buffeter inkl. 1 glass vin + vann
Turistskatt
Treningseksperter fra Spenst

Pris for barn opptil 12 år:
Priser for barn opptil 12 år som deler rom med voksen
1 barn og 1 voksen:  Full pris for barnet
2 barn + 1 voksen: kr 9350,- pr. barn
2 barn + 2 voksne: kr 8700,- pr. barn

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 2 500,-
 • Sitges og vingård inkl. lunsj kr 1 200,-
 • Ikke medlem kr 1 500,-

Tips

 

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Har du utfordringer med å melde deg på digitalt, send din bestilling til reise@norsktur.no 

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 56 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 55 og 32 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 31 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
29.september
 • 17:50 - 21:05
  Bergen Barcelona
06.oktober
 • 21:05 - 01:10
  Barcelona Bergen