19. - 22. september 2021

Storefjell

Bli med på en hyggelig 4-dagers busstur gjennom noen av de vakreste områdene i Norge. På turen opp til Golsfjellet har vi et lengre stopp i Lærdal og på hjemturen kjører vi via nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Vi bor i storslått natur på tradisjonsrike Storefjell Høyfjellshotell som ligger mellom Hallingdal og Valdres. Under oppholdet arrangerer vi utflukter og nyter hotellets mange fasiliteter med god mat, velværeavdeling og levende musikk om kveldene.

Dagsprogram

 • Dag 1 Bergen - Storefjell
 • Dag 2 Utflukt til Gol
 • Dag 3 Utflukt til Fagernes
 • Dag 4 Storefjell - Geilo - Bergen

Program

 • Dag 1 Bergen - Storefjell
  Inkluderte måltider: Middag

  Turen starter i Bergen og går via Voss til Gudvangen hvor vi tar en beinstrekk. Fjordbygda ligger vakkert til i den trange og UNESCO-beskyttede Nærøyfjorden.
  Vi passerer Flåm og fortsetter gjennom verdens lengste veitunnel, Lærdalstunellen, før vi kommer til vakre Lærdal med Gamle Lærdalsøyris trehusbebyggelse fra 1700 – 1800-tallet. Lærdal står også på UNESCO’s verdensarvsliste og er ei typisk vestlandsbygd med gårdsdrift og et frodig kulturlandskap. Det dyrkes frukt, bær og grønnsaker og stedet har fått merke som et Bærekraftig Reisemål. Allerede på 1800-tallet kom det engelske lorder til Lærdal for å fiske laks i Lærdalselva som er kjent langt utover Norges grenser. Her blir det anledning til å kjøpe seg lunsj.
  Når vi kjører ut av bygda blir det selvfølgelig fotostopp ved vakre Borgund Stavkirke før kjøreturen videre gå igjennom ett spektakulært høyfjellslandskap, forbi Hemsedal til Storefjell Hotell.

  Vi sjekker inn, slapper litt av før vi samles i baren for å bli kjent med våre medreisende.
  Etter kveldens middag kan de danseglade nyte resten av kvelden med musikk og en svingom.

  Copyright VisitNorway.com
  Copyright Øyvind Heen fjords.com
 • Dag 2 Utflukt til Gol
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  I dag står Gol i Hallingdal for tur, kun en liten halvtime fra hotellet. Du kan enten kose deg i Gol sentrum eller bli med oss på en 5 km vandretur rundt Lauvsjøen, med flott natur og fine naturopplevelser, 3,5 km går vi på grusvei og 1,8 km på sti.

  Noen vil kanskje bare nyte dagen på hotellet, Storefjell Resort hotell er et av Skandinavias største hoteller. Her kan du få deilig SPA-behandling, eller nyte boblebad og innendørsbasseng. Barer og lounger frister til avslapping og god drikke.

  Lunsjen spiser vi på hotellet og om kvelden samles vi til middag, dans og hyggelig samvær.

  Copyright VisitNorway.com
 • Dag 3 Utflukt til Fagernes
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Dagens utflukt går gjennom vakkert landskap til Fagernes som ligger ved Strondafjorden, kun en 45 mim. kjøretur. Vi skal besøke Noraker Gård & Rakfisk. Her blir det omvisning på gården og vi få innblikk i en spennende gårdshistorie, fiskeoppdrett og rakfiskproduksjon. Gled deg til deilige smaksprøver.

  Vi besøker Valdres Folkemuseum som er et av de største friluftsmuseene i landet med 105 bygninger innenfor skigarden. Det ligger vakkert til på Storøya ved Fagernes og er et levende museum med fokus på folkekultur og lokal kulturarv. Friluftsmuseet har en unik atmosfære som gir oss inntrykk av hvordan livet på gårdene var før i tida. Vi får en interessant omvisning med guide og litt på egenhånd.

  Så returnerer vi tilbake til hotellet for en deilig lunsj.

  Ettermiddagen brukes til det du selv vil, samvær med andre reisende, avslapping, bad eller spa. Ønsker du ettermiddagstrim, bli med oss på en liten fjelltur, det er flotte turløyper som starter like utenfor hotellet.
  Etter en innholdsrik dag samles vi til hyggelig middag før hotellets orkester spiller opp til dans!

   

  Copyright Anne Marte Foer
  Copyright Anne Marte Foer
 • Dag 4 Storefjell - Geilo - Bergen
  Inkluderte måltider: Frokost

  Etter hyggelige dager i Norges fjellheim starter tilbaketuren, den går via nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda.
  Selvfølgelig gjør vi et fotostopp ved vakre Vøringsfossen hvor store vannmasser stuper 180 meter rett ned i Måbødalen, et trangt og vilt dalføre som slynger seg nedover i Hardanger.
  Turen fortsetter via Eidfjord, Granvin og videre til Voss. Vi har enn lengre lunsjstopp i løpet av dagen og er tilbake i Bergen utpå ettermiddagen.

  Copyright Sverre Hjørnevik VisitNorway.com
  Copyright Vidig Hardangerfjord Vegard Breie
Fanaposten

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 6 500,- pr. person

All transport i moderne turbuss
3 overnattinger i delt dobbeltrom på Storefjell Resort 
3 frokoster
2 lunsjer
3 middager
Utflukter til Gol og Fagernes som beskrevet
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg:
 • Enkeltrom kr 950,-

Drikke til måltidene

Vi tar forbehold om endringer i program, busstider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 1500,- innbetales innen 7 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 7 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:

Innen 53 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 52 og 45 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 44 og 35 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 34 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven.
Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.

Busstider
19.september
 • 10:00 - 17:00
  Bergen Bystasjon Storefjell
22.september
 • 10:00 - 18:00
  Storefjell Bergen Bystasjon

Norsk Tur arrangerer kvalitetsturer over hele verden. Lang erfaring og solide rutiner, samt et rikt nettverk av kontakter sørger for at du som kunde får kvalitet i alle ledd. 

Følg Norsk Tur: