01. - 06. september 2022

Treningstur til Terracina

med Solskinn & Latter

Copyright Kaylee Garrett

Styrke – Core – Avkopling – Meditasjon – Strekking – Sol – Sjø – Strand – Sommer – Varme

Bli med Solskinn og Latter* på treningstur til Italia. Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Det finnes knapt noe annet land i verden som kan by på en slik livsnytelse, kulturskatter og unike naturopplevelser som det Italia kan. Vi bor godt, et stenkast fra havet i den lille kystbyen Terracina, og avrunder turen med en natt i hjertet av Roma, den evige by. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, og full av nydelige opplevelser. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

Bjørn Amundsen blir guide når det gjelder sightseeing og matopplevelser. Bjørn har hatt leilighet i Terracina i over 20 år. Med hans lokalkunnskap om mat og kultur blir turen uforglemmelig!

NB: PÅMELDINGSFRIST 07. DESEMBER!

*Man må ikke være medlem av Solskinn og Latter for å delta på turen!

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst
Dag 2-4
Trening og aktiviteter i Terracina
Dag 5
Ankomst Roma og middag i gamlebyen
Dag 6
Hjemreise

Program

 • Dag 1 Ankomst
  Inkluderte måltider: Middag

  Velkommen til Italia!
  Flyet lander i Roma midt på dagen og vi setter oss godt tilrette i bussen som kjører oss sørover mot kystbyen Terracina, en by med lang strand, imøtekommende mennesker og koselige spisesteder med en atmosfære som er som en severdighet i seg selv. Her skal vi tilbringe herlige dager spekket med yoga på stranden og gode, smakfulle, morsomme, interessante og sosiale opplevelser sammen med Colleen og Bjørn.

  Vi sjekker inn på hotellet og får litt tid på egenhånd før vi tar en liten runde til fots sammen med Bjørn, som kjenner hver krok i denne vakre byen. Vi samles til middag på en restaurant i nærheten av hotellet.

  Velkommen til det gode liv på Villa Chiara Hotel, et hyggelig og intimt hotell med kun 27 rom. Hotellet er totalrenovert og alle rom har balkong og aircondition samt wifi.  Hotellet ligger et stenkast fra havet, i en rolig del av Terracina, med gangavstand til det meste. Start dagen med frokostbuffet med bakverk fra den lokale bakeren og nytraktet kaffe. Hotellet har en egen hage og en terrasse. Spa-avdelingen baserer seg på filosofien til de gamle romerne: her tar man i bruk forskjellige temperaturer og vannsoner i form av dampbadstu med bruk av eteriske oljer, og basseng med fossefall og massasjedyser. Det er mulig å bestille spa-behandlinger på hotellet.

  Photo by Ilenia F.
 • Dag 2-4 Trening og aktiviteter i Terracina
  Inkluderte måltider: Frokost

  Det er herlig å bo så nærme havet, og i løpet av dagene her i Terracina skal vi ta flere økter med yoga på stranden med vår egen yogainstruktør. Vi skal oppdage gamlebyen, dra på utflukter, spise havets delikatesser som bare italienere kan tilberede det og smake på ekte italiensk pasta. Bjørn har håndplukket restauranter for middager 2 av kveldene her, der du får oppleve kortreist mat og en følelse av å nærmest komme hjem til kokken.

  Kanskje du ønsker å rusle i de smale gatene i gamlebyen og slå deg ned på en lokal taverna, eller sette deg på piazzaen og betrakte folkelivet. Eller vil du heller vandre langs Middelhavets strender og beundre de som kiter og surfer ute på bølgene? Shopping og SPA er jo også en populær aktivitet kanskje særlig for damene, så det er bare å hive seg ut i det som måtte passe…

  Copyright Chelsea Gates
  Copyright Jakub Kapusnak
 • Dag 5 Ankomst Roma og middag i gamlebyen
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Etter frokost gjør vi oss klare for å forlate Terracina og det lille hotellet ved sjøen. Bussen kjører innover landet og idag kan vi glede oss til selveste Roma. Det er stort å komme til denne byen som rommer så mange verdenskjente severdigheter og som kan sies å være vår sivilisasjons vugge. Her er noe for alle, historie, kunst, mat, vin, arkitektur, barokke fasader og fantastiske skulpturer. Roma nærmest raker av historie, palasser og fontener, av mat og mennesker. Vårt hotell ligger midt i smørøyet, i en liten gate et stenkast fra Piazza Navona. Vi stiger av bussen ved elven og triller kofferten inn til hotelldøren de siste 100 meterne, da det er for smalt å kjøre helt frem.

  Hotell Ponte Sisto 4* er et stilig og elegant hotell med en fantastisk sentral beliggenhet, bare et par minutters gange fra alle Romas store attraksjoner. Dette vakkert restaurerte hotellet ligger i et tidligere kloster. Hva med en aperitiff eller din morgenyoga på vår takterrasse mens du ser utover Romas hustak og nyter utsikten? Alle rom har aircondition, satellitt-TV, minibar og gratis og rask Wi-Fi. Velkommen til denne oasen i Italias fantastiske hovedstad.

  Denne ettermiddagen kan du bli med Bjørn og Colleen på en spasertur gjennom Roma og oppleve Trevifontenen, Spansketrappen og Forum Romanum. Og overalt ligger fortausrestaurantene side om side, så det er gode muligheter for å nyte en espresso eller italiensk is eller kanskje kjøpe en parmesanost på markedet.

  Gled deg til turens siste middag: Ikveld skal vi spasere fra hotellet inn til Trastevere, gamlebyen i Roma på sydsiden av elven Tiber. Vi går innover de hyggelige smale smugene og en stemning à la Disneys «Lady og Landstrykeren». Her mellom murveggene lever den romerske sjelen og de gamle mattradisjonene i beste velgående.

  Copyright Michele Bitetto
  Copyright Josh Hild
 • Dag 6 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Etter en god frokost og kanskje en morgenyoga på hotellets takterrasse lukker vi kofferten og setter nesa mot nord igjen.
  Full av masse inntrykk og forhåpentligvis mye inspirasjon kommer vi hjem til Kristiansand utpå ettermiddagen. Men hvis du har husket å kaste en mynt i Trevifontenen så vet du at det ikke er siste gang du besøker Italia og denne vakre byen. Derfor sier vi ikke adjø, men heller: Arrivederci!

logo company

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 13 990,- pr. person

Fly t/r Kjevik – Roma
Flyskatter
1 innsjekket bagasje på flyet
Buss flyplass-hotell i Terracina-Roma-flyplass
5 netter på 4-stjerners hoteller
5 frokoster
3 middager på restaurant (2 i Terracina og 1 i Roma)
Trening hver dag på stranden med instruktør
Spaserturer hver dag
Lett jogging på stranden for de som vil
Sightseeing med lokalkjente Bjørn Amundsen
Diverse overraskelser underveis
Reiseleder Colleen Delane-Skibsrud og Bjørn Amundsen

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 3 450,-

Drikke til måltidet i Roma

Viktig informasjon om krav til koronasertifikat, les mer her

Vi tar forbehold om endring av pris i forhold til valutakurs, antall i gruppen og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, innreiserestriksjoner samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 2500,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 1500,- per person
Mellom 104 og 50 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 49 og 34 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 33 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
01.september
 • 07:15 - 08:00
  Kristiansand Oslo
 • 09:00 - 12:10
  Oslo Roma
06.september
 • 13:25 - 16:00
  Roma København
 • 17:05 - 18:15
  København Oslo
 • 19:40 - 20:25
  Oslo Kristiansand