14. - 17. november 2023

Julebord i Dublin

Dublin er en av Europas mest sjarmerende og pulserende hovedsteder. Her finner man alt fra allsang i puben rundt hjørnet til hundeveddeløp eller undervisning i «Riverdance». Handlegaten Grafton Street er viden kjent for sine mange butikker og Dublin har også over 1000 puber og restauranter! Byen er en liten storby sammenlignet med andre hovedsteder i Europa, og har mange hyggelig gater og parker som omslynger sentrumsområdet. I Dublin får du oppleve sjarmerende, tradisjonell folkemusikk og Riverdance på kjente steder som Temple Bar og Merry Ploughboys. Velkommen til flotte dager i Dublin!

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst Dublin og pub til pub
Dag 2
Halvsdagstur til Jamesons og Guinness
Dag 3
Middag på the Merry Ploughboy Pub
Dag 4
Hjemreise
Copyright Ana Ribeiro
Fire steakhouse & bar, the Mansion House, Dublin Copyright Fire steakhouse & Bar
Copyright @FireSteakhouseBar

Program

 • Dag 1 Ankomst Dublin og pub til pub

  Du ordner fly selv, og i løpet av ettermiddagen møtes vi alle på Iveagh Garden hotel. Hotellet er et flott 4* som ligger sentralt i gangavstand til både Temple Bar området og hovedgaten Grafton Street.

  Den livlige hovedstaden bærer preg av alle diktere og nobelprisvinnere som dette lille landet har frembrakt. I en av de 800 pubene som byen har å by på, spesielt iområdet Temple Bar er det lett å bli kjent med lokalbefolkningen! De kommende dagene får du en god anledning til å smake på Irlands flytende spesialiteter, whisky og Guinness – irenes mørke øl.

  Etter innsjekk på hotellet gjør vi oss klare for ettermiddagens pub til pub! Kyndig lokalguide tar oss med på en runde i Temple Bar området for å vise oss de beste plassene! 

  Copyright Carina Chen
 • Dag 2 Halvsdagstur til Jamesons og Guinness
  Inkluderte måltider: Frokost

  I dag skal vi oppleve Irland og starter turen med et besøk på Old Jameson Whiskey-distelleri, grunnlagt i 1970. Den tidligere fabrikken står i dag som et monument til irsk whisky. Her vil vi få en omvisning, lære mer om prossesen bak produktene, – og selvsagt blir det smaksprøve på husets spesialitet, whisky.

  Videre drar vi til Guinnes  Storehouse. Bryggeriet ble grunnlagt i 1759 og startet da i det små, men er i dag av de største produsentene i Europa. Også her vil vi få en omvisning og bli kjent med produksjonen, fasilitetene og få smaksprøve på det kjente mørke ølet, som inntas i Gravity Bar i 9. etasje med flott utsikt over byen.

 • Dag 3 Middag på the Merry Ploughboy Pub
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Etter en god frokost har du dagen til egen disposisjon. Du kan ta en titt i butikkene på O’Connell eller Grafton Street. Irland er det eneste landet i verden som har et musikkinstrument som sitt nasjonale symbol, nemlig en harpe. Og landets musikk, dans og viser spiller en stor rolle i dagliglivet. Om kvelden samles vi til felles middag, og et opphold i Irland kan derfor ikke avsluttes uten en skikkelig festmiddag med irsk folkemusikk og folkedans i kjent «Riverdance»-stil»! Her kan vi love at det svinger. 

  Copyright Courtesy Donal Cawley
 • Dag 4 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi spiser frokost før vi gjør oss klar til utsjekk. 

  Photo by Shayna Douglas
  Photo by Frank Huang

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 5 700,- pr. person

3 netter i delt twinrom på Iveagh Garden hotel 4*
3 frokoster
Buss halvdag dag 2 med besøk på Jameson Destilleri og Guinness Storehouse
1 showmiddag på Merry Ploughboy inkludert transport t/r
Lokalguide ankomst dagen som også tar dere på en pub til pub runde ankomstdagen

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 3 100,-

Fly t/r Dublin
Øvrige måltider
Drikke til måltider

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 3000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 500,- per person
Mellom 104 og 66 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 65 og 42 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 41 til 0 dager: 100 % av totalt fakturert beløp

Betingelser ved påmelding 65 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 65 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører.