02. - 05. mai 2023

Vi over 60, Fagforbundet Sandnes til Utrecht

Opplev Nederland i blomsterprakt!

Nederland bugner av byer som innbyr til besøk, og på denne turen blir Utrecht vår base. Her bor vi på det flotte hotellet Inntel Hotel Utrecht midt i sentrum av byen, og dette gir gåavstand til shopping, kanalene, puber og restauranter samt forskjellige museum og severdigheter. Særlig kjent er nok Domtower som rager over byen. I løpet av turen besøker vi Kaukenhofparken, Amsterdam, Gouda og Delft, og det blir en tur full av opplevelser og inntrykk. Bli med oss til Utrecht!

Dagsprogram

Dag 1
Stavanger – Amsterdam - Utrecht
Dag 2
Kaukenhof
Dag 3
Gouda og Delft
Dag 4
Hjemreise
white and brown concrete building beside body of water under blue sky during daytime
Copyright Tobias Kordt
Tulipner Nederland
Copyright: Shalev Cohen
outdoor cafes in both sides of canal
Copyright Jonne Mäkikyrö

Program

 • Dag 1 Stavanger – Amsterdam - Utrecht
  Inkluderte måltider: Lunsj, Middag

  Vi flyr direkte med KLM fra Stavanger tidlig formiddag. Først skal vi bli litt bedre kjent med kunst- og kulturbyen Amsterdam. Vi skal oppleve et hyggelig lunsjcruise på kanal gjennom byen. Deretter kjører bussen oss til Utrecht for innsjekk på hotell Inntel Hotels Utrecht Centre. Vi møtes til felles middag om kvelden.

 • Dag 2 Kaukenhof
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Det bugner av tulipaner i verdens største blomsterpark, og hvert år forsøker man å overgå det forrige året. Dette er en unik opplevelse, en uforglemmelig og inspirerende hage. Fra de ypperste blomsterløk-leverandører kan du kjøpe med deg de beste løker i alle regnbuens farger. En fargerik dag i et tulipan-univers! Lunsj er på egenhånd og det er flere restauranter her å velge mellom.
  Vi spiser felles middag på kvelden.

 • Dag 3 Gouda og Delft
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Den milde nederlandske gulosttypen gouda, oppkalt etter byen Gouda, er dagens første severdighet. I Gouda besøker vi autentisk ostehus. Smaksprøver vil avgjøre om goudaen er bedre enn vår Norvegia. Vi spiser felles lunsj i Gouda, før turen går videre til Delft.
  Delft er porselensbyen i Nederland, kjent for sine vakre blå og hvite vaser, krukker, fat, figurer m.m. I dag er det kun Royal Delft fabrikken som produserer dette porselenet som har så høy kvalitet og er blitt et samleobjekt for mange. Vi får oppleve produksjonsprosessen og besøker museet som viser bedriftens utvikling gjennom flere hundre år.

  Vi spiser felles middag på kvelden.

 • Dag 4 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost

  Etter at vi har nydt turens siste frokost er det tid for å reise hjem. Vi mimrer over alt det vi har fått oppleve disse dagene. Godt at minnene varer lenge!

   

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 11 950,- pr. person

Fly Sola – Amsterdam t/r
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – hotell t/r
3 netter i delt dobbeltrom på Inntel Hotels Utrecht Centre
3 frokoster
2 lunsjer, hvorav 1 lunsjcruise på kanal i Amsterdam
3 middager
Utflukt til Kaukenhof inkl. inngang
Utflukt Delft & Gouda inkl. innganger
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 2 600,-

Enkeltromstillegg kr 2600,-

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

 

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 2500,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 8 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm. gebyr på kr 1000,- per person
Mellom 104 og 50 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 49 og 35 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 34 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 45 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 45 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
02.mai
 • 10:10 - 11:45
  Stavanger Amsterdam
05.mai
 • 12:15 - 13:40
  Amsterdam Stavanger