Firmaturer og ansatteturer

Bildet i toppen er fra firmatur for Egde Consulting til Alicante i 2019.

     

"Eksemplarisk kundeservice og kompetansenivå. Scorer høyt på effektivitet og tilgjengelighet, samt ærlige tilbakemeldinger. Prosessen var ryddig og vi endte opp med en kjempefin tur. Det er ikke siste gang vi bruker Norsk Tur v/Gunn Thue!"
Espen Vik, salgssjef

         
      "Fantastisk å reise på firmatur med Norsk Tur, de ordner alt vi måtte ønske!"
Anette Sanderød Wold, autorisert finanisell rådgiver
         
         "Vi har benyttet Norsk Tur på flere av våre firmaturer. Arrangering av turer for ansatte er krevende tidsmessig og det flytter fokus for meg, som daglig leder, over på logistikk når jeg egentlig ønsker å bruke tid og hyggelige timer sammen med ansatte. Når Norsk Tur hjelper oss med turene har jeg «fri» på lik linje med alle andre ansatte, og kan bruke tiden på mine hyggelige kollegaer. Å reise med Norsk Tur er en fantastisk opplevelse. God informasjon før avreise, tilgjengelig infopakker til ansatte og ikke minst følelsen av «rød løper» under hele turen. Vi i Nordlo Vennesla kan på det sterkeste anbefale Norsk Tur!"
Geir Sandaker, daglig leder
         
         "Vår erfaring med Norsk Tur har alltid vært svært god.  Vi er alltid trygg på at bestilt aktivitet passer vår gruppe optimalt. Valg av bosted og bespisning har alltid vært helt etter våre forventninger.  Vi benytter anledningen til å takke mange fantastiske opplevelser."
Frank Karlsen, avdelingssjef
         
         "Beste servicen 24/7 uansett hvor vi er i verden! Leverer år på år med nye fantastiske reisemål."
Haktor Slåke
         
         "Vi er veldig fornøyde med både turen og ikke minst Norsk Turs innsats. Vi fikk topp service og oppfølging hele veien – fra planlegging, bestilling og til selve gjennomføringen. Meget fornøyd med turmål, informasjon, guide og ikke minst med Gunn i Norsk Tur. Vi vil trolig benytte Norsk Tur ved neste anledning også."
Geir Nisja, daglig leder
         
       "Med god hjelp av Norsk Tur ble vår tur til Barcelona i forbindelse med et TV-kurs en suksess. Norsk Tur var tett på oss i planleggingen av turen og var alltid tilgjengelig for service og oppfølging når vi var i Barcelona, og fulgte oss også godt opp etter avsluttet tur. Vi gir Norsk Tur våre beste anbefalinger."
Terje Axe Sørensen, nestleder SAFE  i Equinor – avdeling Sokkel
         
     

 "Norsk Tur har flere ganger organisert firmaturer for oss med godt innhold og flotte opplevelser."
John Arild Nord-Varhaug

         
     

"Vi hadde en hyggelig og bekymringsfri tur med Norsk Tur. Vi opplevde Norsk Tur som en profesjonell aktør."
Kaja Høitomt Hansen, HR og Økonomiansvarlig

Flere fornøyde kunder:

           
             
             
             
             

Firmaturer
Å bygge nære relasjoner til sine kunder er viktig, og en nøye planlagt og godt gjennomført firmatur kan hjelpe med nettopp det. Enten det er en tur for deres aller beste kunder, eller en tur for å bli kjent med nye og spennende samarbeidspartner: vi i Norsk Tur vil hjelpe dere å skape en happening som vil være uforglemmelig! Det spiller ingen rolle for oss om det er en svært enkel tur dere planlegger, eller om reisen skal være spekket med mye innhold, spennende faglig og sosialt program og god mat og drikke. Vi skreddersyr innholdet etter deres ønsker og budsjett.

Ansatteturer 
Flere og flere bedrifter velger å gjøre stas på sine ansatte med en årlig tur. Den kan være belønning for god innsats med vektlegging på opplevelser, god mat og drikke, spennende aktiviteter og rikelig anledning til sosialt samvær. Vi hjelper med og tilrettelegger også for den faglige med innslag av møtevirksomhet og fine gruppeaktiviteter. Uansett vil en slik tur være en verdifull investering i de ansatte og mer miljøskapende enn noe annet.

Hva kjennetegner en firmatur/ansattetur?

 • Kort og smidig flyreise uten mange mellomlandinger 
 • Gode hotell med sentral beliggenhet 
 • Tilrettelegging for faglig innhold 
 • Tilrettelegging for eget ledsagerprogram 
 • Tilgang på gode restauranter og et bra uteliv 
 • Ulike aktiviteter som passer gruppen 
 • Alt fra 20-400 deltaker

Dette kan vi hjelpe med: 

 • Hjelpe dere velge et reisemål som passer deres bedrift 
 • Lage detaljert fremdriftsplan 
 • Finne det rette hotellet, de beste restaurantene og aktivitetene for deres gruppe 
 • Utvikle program og egen nettside for turen 
 • Håndtere påmeldinger/innbetalinger/reisedokumenter 
 • Guiding og teknisk ansvar under turen

Hvorfor bør dere velge Norsk Tur? 
”Kvalitet og service i alle ledd” er vårt motto, noe vi bestreber til enhver tid. Det gjelder fra den dagen du tar den første telefonen til oss, til du kommer hjem fra en vellykket tur. En reiseopplevelse med Norsk Tur skal være annerledes! Solid forankret i over 30 års erfaring komponerer vi turopplegg og utarbeider turprogram som karakteriseres av interessante destinasjoner, gode hoteller, behagelige framkomstmidler, fokus på høy kvalitet innen mat og service, samt dedikerte og profesjonelle reiseledere. Vi har god kunnskap i å håndtere gruppereiser og har strømlinjeformede rutiner som gjør at alle våre kunder blir tatt godt hånd om - hele veien! 

Spørsmål om bedriftsturer eller skreddersydde gruppeturer ?