27. januar - 06. februar 2025

Yoga og pilates tur til Bali

Mindfullness – Yoga – Avkobling – Meditasjon – Pilates – Sol – Sjø – Strand – Varme

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

«Denne turen unner jeg alle å få oppleve, den ble et minne for livet! «
«Jeg vil gjerne si takk til dere alle for en helt nydelig tur til Bali. Er fylt med takknemmelighet og glede»
«Kommer til å savne yoga og pilates hver dag, et minne for livet»
«Tenk at så mange vakre ukjente damer skulle lage så mange vakre minner for livet sammen. Så takknemlig for at hver enkelt ble med på drømmereisen»

– Kommentarer fra deltakere på yoga og pilates-turen i jan/feb 2024

Dagsprogram

Dag 1
Avreise fra Kristiansand
Dag 2
Ankomst Bali
Dag 3
Ubud og frivillig velkomstmiddag
Dag 4
Ubud og frivillig utflukt til Bali Swing og Nungnung fossefall
Dag 5
Ubud og frivillig matlagingskurs
Dag 6
Ubud
Dag 7
Ubud - Uluwatu
Dag 8
Uluwatu
Dag 9
Uluwatu
Dag 10
Avreise fra Bali
Dag 11
Ankomst Kristiansand

Program

 • Dag 1 Avreise fra Kristiansand

  Vi flyr fra Kristiansand tidlig ettermiddag til Amsterdam.  Fra Amsterdam gjør flyet en mellomlanding i Singapore for å fylle drivstoff, men vi blir ombord, før vi flyr videre og lander på Bali neste kveld.

  Daglig Yoga og pilates
  Det blir en kombinasjon av en yoga time og en pilatestime hver dag, en på morgenen og en på ettermiddagen. Med Nina og Åse vil du få oppfølging uansett om du er helt ny til yoga eller om du er mer erfaren. På turen vil vi ha forskjellige temaer på yogatimene, og det vil alltid være en instruktør som underviser og en av oss som kan gå rundt å justere hver enkelt deltaker.

  Instruktør Nina Willumsen Moseidjord er grunnlegger og eier av Emijoly Yoga, og holder flere yoga og pilates kurs og workshop i Kristiansand. I tillegg underviser hun for bedrifter. Hun begynte å undervise på forskjellige treningssentre i 2008 og har undervist på fulltid i yoga siden 2013. Nina er sertifisert gjennom Yoga Allianse, Balanced Body, Stott Pilates, og Strala Yoga New York. Hun har i tillegg ekstra utdannelser innen svangerskaps og gravidyoga/pilates og er prosjektleder for et forskningsprosjekt om hotyoga for revmatikere.

  Instruktør Åse Haugen er sertifisert innen pilates matte, pilates reformer og yin yoga. Hun har en stor lidenskap for pilates, som hun har trent og undervist i mer enn 12 år. I pilatestimene til Åse får du den perfekte kombinasjon av styrke, pust og fleksibilitet. Åse underviser også i yin yoga, og elsker roen og balansen det gir. Hun kombinerer ofte pilates og yin yoga, og skaper sine egne unike timer der det er lett å finne tilstedeværelse. Åse er opptatt av å se den enkelte og får svært gode tilbakemeldinger på timene sine ved Emijoly, hvor hun har undervist i flere år. Hun er opptatt av å formidle verdien i en aktiv livsstil og inspirere andre til et liv med fokus på helse og velvære.

  I tillegg gleder vi oss til å dele Bali med dere. Vårt favorittsted på hele jorden. Gled dere til sol, varme, god mat, nydelige solnedganger, masse yoga og magiske opplevelser.

  Copyright Chelsea Gates
 • Dag 2 Ankomst Bali

  Vi lander på Bali på kvelden og tar buss fra flyplassen til Ubud og turens første hotell, Adiwana Resort Jembawan.

  Adiwana Resort Jembawan er et boutique og velvære hotell i hjertet av Ubud. Hotellet er designet av Ground Kent Architect, og de romslige rommene er bygget med det moderne Bali i tankene. Dette er et sted hvor gjestene oppfordres til å senke farten, spise næringsrik mat og gå tilbake til det grunnleggende om å leve godt. Hotellet ligger sentralt til med kort avstand til både yogasentre, shopping, restauranter og alt annet spennende man finner i Ubud.

 • Dag 3 Ubud og frivillig velkomstmiddag
  Inkluderte måltider: Frokost

  Ubud er på mange måter Balis kulturelle sentrum. Her finner du masse spennende butikker som selger ulike typer håndverk, smykker og tekstiler. Du finner også noen av landets beste kuntsmuseer her, og det er alltid et yogastudio i nærheten.

  Yoga/Pilates time morgen og kveld.

  I kveld er det frivillig velkomstmiddag på hotellets restaurant Herb Library

  Copyright Åse Haugen
 • Dag 4 Ubud og frivillig utflukt til Bali Swing og Nungnung fossefall
  Inkluderte måltider: Frokost

  Yoga/Pilates time morgen og kveld. Dagen fri til å utforske Ubud eller mulighet til å bli med på frivillig utflukt.

  Frivillig utflukt til Bali Swing og Nungnung fossefall
  Bli med på en must see opplevelse på Bali, der vi svever over tretoppene på den adrenalinfyllte «Bali Swing». Vi spiser lunsj før turens neste stopp er Nungnung fossefall som ligger ved en idyllisk landsby med samme navn, og er en av de mest pittoreske fossene som du kan bade i på Bali. For å komme til fossen må du gå ca 500 trappetrinn, men turen ned og opp er virkelig verdt det. Når du bader i fossen får du virkelig kjenne på naturkrefftene! Vi drar fra hotellet på morgenen, og er tilbake tidlig ettermiddag.

  Copyright Åse Haugen
  Copyright Åse Haugen
 • Dag 5 Ubud og frivillig matlagingskurs
  Inkluderte måltider: Frokost

  Yoga/Pilates time morgen og kveld. Dagen fri til å utforske Ubud eller bare slappe av ved hotellets basseng.

  I dag er det mulig å melde seg på en unik opplevelse, nemlig et matlagingskurs. Lær å lage mat med eksotiske ingredienser og utforsk kulturen og matradisjonen i Bali. Lag mat på balinesisk vis! Vi besøker først et lokalt marked og lærer mer om de lokale råvarene. Så besøker vi huset til en lokal familie der de også har egne lokaler for matlagingskurs. Vi får et unikt innblikk i dagliglivet på Bali, samtidig som vi lærer å lage deilige lokale retter. Dette er en halvdagsutflukt som starter på morgenen.

 • Dag 6 Ubud
  Inkluderte måltider: Frokost

  Yoga/Pilates time morgen og kveld. Dagen fri til å utforske Ubud. Vi kan foreslå et besøk på det kjente yoga senteret Yoga Barn, eller  Monkey Forest.

  Frivillig middag på lokal restaurant i kveld.

 • Dag 7 Ubud - Uluwatu
  Inkluderte måltider: Frokost

  I dag flytter vi oss sørover på Bali, fra Ubud til Uluwatu området. På veien dit stopper vi ved den vakre stranden Melasti for et bad i havet for de som ønsker det.

  Yoga/Pilates time morgen og kveld.

  Hidden Valley by S Resorts
  Hidden Valley by S-Resorts har alt du trenger, og med sine fine rom tilbyr stedet en fredelig stemning mens du slapper av i det tropiske landskapet nær flere av Balis verdensberømte strender. Hotellet ligger som en fredelig oase omsluttet av vakkert dekorerte hager, har flere basseng, spa, treningssenter samt gratis shuttlebuss til lokale strender.

  Copyright Åse Haugen
 • Dag 8 Uluwatu
  Inkluderte måltider: Frokost

  Uluwatu ligger på Bukit-halvøya, et rolig område tilbaketrukket fra de mest travle turistområdene på Bali. Bratte kalksteinklipper gir en flott utsikt over det indiske hav og praktfulle solnedganger. Nedenfor klippene finner du skjulte strender som er et mekka for surfere fra hele verden.

  Yoga/Pilates time morgen og kveld.

  Dagen fri til å slappe av på hotellet eller utforske Uluwatu. Taxi er billig på Bali, og man kommer seg enkelt rundt på Uluwatu halvøyen for å utforske de ulike strendene om man ønsker det.

 • Dag 9 Uluwatu
  Inkluderte måltider: Frokost

  Yoga/Pilates time morgen og kveld.

  Dagen fri til å slappe av på hotellet eller utforske Uluwatu.

  I kveld er det frivillig middag på Single Fins. Vi kler oss i hvite antrekk og spiser middag med god utsikt over solnedgangen.

  Copyright Nina Moseidjord
  Copyright Nina Moseidjord
 • Dag 10 Avreise fra Bali
  Inkluderte måltider: Frokost

  Yoga/Pilates time morgen og kveld.

  Det nærmer seg hjemreise, og siden vi flyr hjem på kvelden, har vi sen utsjekk fra hotellet, og tar buss til flyplassen på kvelden.

 • Dag 11 Ankomst Kristiansand
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi mellomlander i Singapore for å fylle drivstoff, og bytter fly i Amsterdam. Vi lander i Kristiansand tidlig ettermiddag.

  Vi kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere og bedre forberedt på hverdagen som venter!

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 27 250,- pr. person

Fly Kristiansand – Bali t/r*
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – hotell t/r
Buss mellom hotellene
5 netter i delt standard dobbeltrom** (grand deluxe) på Adiwana Resort Jembawan
3 netter i delt standard dobbeltrom** (standard) på S Resort Hidden Valley
Sen utsjekk hjemreisedagen
8 frokoster
Yoga/Pilates med instruktør fra Emijoly hver morgen og ettermiddag
Visa-On-Arrival til Bali
Bali turistskatt
Reiseleder fra Norsk Tur

*ønsker du avreise fra andre byer, skriv dette i kommentarfeltet ved bestilling og vi kontakter deg med pristilbud
** separate senger kan ikke garanteres

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 6 200,-
 • 29.01: Middag Herb Library kr 390,-
 • 30.01: Bali Swing og Nungnung fossefall inkl. lunsj kr 690,-
 • 31.01: Matlagingskurs kr 780,-
 • 01.02: Middag lokal restaurant kr 390,-
 • 04.02: Middag på Single Fins inkl. transport t/r kr 550,-

Øvrige måltider, aktiviteter og utflukter

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Viktig informasjon:
Ved reise til Indonesia må passet må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdet i Indonesia, og ha minst én ubrukt side ved innreise. Det er ikke mulig å reise inn til Indonesia på nødpass.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 5000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren. Hvis depositum ikke er kommet på Norsk Tur sin konto senest 2 dager etter forfall, kan arrangøren heve avtalen.

Restbeløpet betales 11 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 2500,- per person
Mellom 104 og 78 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 77 og 42 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 41 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 78 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 78 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling gjelder følgende avbestillingsregler:
Mellom 77 og 42 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 41 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Ved manglende betaling innen fristen, kan din reservasjon kanselleres.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
27.januar
 • 14:10 - 15:45
  Kristiansand Amsterdam
 • 21:10 - 20:30
  Amsterdam Bali (ankomst 28.01)
05.februar
 • 21:40 - 08:30
  Bali Amsterdam
06.februar
 • 12:15 - 13:40
  Amsterdam Kristiansand