03. - 05. mai 2024

Flekkefjord Sparebank til Sopot

I det nordlige Polen mellom byene Gdansk og Gdynia ligger den lille byen Sopot som kalles landets riviera. Den er et yndet feriested, ikke bare for landets innbyggere, men lokker tusenvis av tilreisende hit hvert år.

Langstrakte hvite strender, og et hyggelig sentrum med kafeer og barer. Byen er også blitt kjent som SPA-byen, og her finner man Europas lengste trebrygge ut mot Østersjøen.

Gled deg til turen sammen med dine kollegaer!

Siden det er kort tid til avreise, oppfordres det til å melde seg på turen så snart som mulig, seinest mandag 15. april innen kl. 12.00

 

Reiseleder Eivind Pedersen

Norsk Tur A/S

Dagsprogram

Dag 1
Flekkefjord - Stavanger - Sopot
Dag 2
Sykkeltur på formiddagen, felles lunsj og fritid på ettermiddagen
Dag 3
Sopot - Stavanger
Pretty blonde enjoying a massage at the health spa

Program

 • Dag 1 Flekkefjord - Stavanger - Sopot
  Inkluderte måltider: Middag

  Felles buss som starter i Mandal og har påstigning underveis til Sola. Herfra flyr vi direkte til Gdansk, en flytur på ca. 1,5 time. Ved ankomst Gdansk står transport klar og kjører oss til Sopot, kun en 30.min busstur.

  Byen ligger langs den polske rivieran, og er kjent for sine strender, spa-anlegg og store hotell. Byen har gode shoppingmuligheter og restauranter med hyggelige priser.

  Vi sjekker inn på hotell Sheraton Sopot Hotel 5* som ligger nær stranden. Dette er et flott hotell med alle de fasiliteter man trenger for et hyggelig opphold. Benytt anledningen til å nyte noen timer i velværesenteret Spa Experience Zone som tilbyr mange typer kroppsbehandlinger, sauna, basseng, tepidarium, regndusjer, og hydropool.

  Fingermat serveres før vi sjekker inn på rommene våre. Resten av ettermiddagen har du fri til å bli kjent med hotellets fasiliteter eller ta en spasertur inn i byen for å bli kjent. Vi går felles til kveldens middag. White Marlin Restaurant og Lounge ligger på stranden, kun en 7 min. spasertur fra hotellet. Gled dere til et hyggelig måltid.

 • Dag 2 Sykkeltur på formiddagen, felles lunsj og fritid på ettermiddagen
  Inkluderte måltider: Frokost, Middag

  Gled deg til dagens aktivitet – vi skal oppleve landskapet rundt Sopot fra sykkelsetet. Utrustet med sykkelhjelm og vannflaske går turen mot nabobyen Gdynia, kjent for sine Orlowa klipper som ligger kun 5 km fra Sopot. Våre lokale sykkelguider stopper underveis og forteller om området vi befinner oss i. Og vi sykler selvfølgelig i et behagelig tempo de ca. 3 timene turen varer.

  Når vi kommer tilbake til Sopot smaker med det med felles lunsj og kald drikke.

  Ettermiddagen er din. Vi anbefaler og benytte hotellets flotte SPA-anlegg. Noen vil kanskje ha massasje og kroppsbehandlinger som er mye billigere enn hjemme, mens andre foretrekker basseng, jazzusi eller bastu.

  En spasertur ut på den spesielle moloen må du få med deg. Den stikker 500 meter ut i havet og ble bygget i 1827 for forlystelser og som ankringsplass for lystbåter. Her får det en imponerende utsikt over hele den 50 km lange Gdanskbukta.

  Sopot er kjent for sitt pulserende uteliv, som kanskje begynner å våkne til liv allerede i mai. Det er en del mindre forretninger i byens lille sentrum, men de siste årene har man mer satset på å bygge  shopping sentre utenfor disse 3 byene som ligger nærme hverandre. Så er du en shopper, ta en taxi i 10 minutter, da kan du komme til Galeria Klif i utkanten av Gdynia. Markedsplassen midt i byen er et yndet møtested både på dag- og kveldstid.

  I kveld skal middagen serveres i hotellets Baltic Panorama Ballroom og her skal vi hygge oss med kollegaer og nyte en god middag.

 • Dag 3 Sopot - Stavanger
  Inkluderte måltider: Frokost

  Vi spiser tidlig frokost før buss kjører oss til flyplassen. Direktefly fra Gdansk til Stavanger og buss videre hjem – etter  en innholdsrik weekend i Sopot med gode kollegaer.

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:

Buss Mandal – Sola, med opphenting underveis t/r
Direktefly med Wizz-Air Stavanger – Gdansk
Flyskatt
1 innsjekket bagasje
Transport fra flyplass – hotell t/r
2 netter på Sheraton Sopot Hotel 5* i enkeltrom
2 frokoster
Fingermat ved ankomst
1 lunsj
2 middager
Sykkeltur
Reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg per person:
Valgfrie aktiviteter
 • Påstigning Mandal
 • Påstigning Lyngdal v/ Handelsparken
 • Påstigning Kvinesdal
 • Påstigning i Feda
 • Påstigning Flekkefjord Sparebank
 • Påstigning Circle K Sira
 • Påstigning YX i Moi
 • Påstigning Egersund

Inkludert bagasje på flyet: Håndbagasje og en koffert med 20 kg.

For innreise til Polen må man ha gyldig PASS eller nasjonalt ID-kort. Dokumentene må være gyldig under hele oppholdet.

Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

 

 

Avbestillingsgebyr:
Mellom 31 til 0 dager:  100 % avbestillingsgebyr

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

 

Flytider
03.mai
 • 12:20 - 14:00
  Stavanger Gdansk
05.mai
 • 10:00 - 11:45
  Gdansk Stavanger