Avreiselokasjon: Kristiansand

En kunstnerisk reise i Nederland

Fra ikoniske mesterverk av Rembrandt og Van Gogh til moderne kunst, Nederland byr på en unik kunstopplevelse. Denne turen er virkelig en opplevelse for deg som elsker kunst og kultur. Vi bor i byen Haag – kjent som Nederlands administrative sentrum. Her holder mange internasjonale selskap og ambassader til, men Haag er ingen kjedelig by full av diplomater og forretningsfolk. Tvert i mot, det er en by med veldig bredt utvalg av restauranter, barer og byliv.

Yoga og pilates tur til Bali

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

«Denne turen unner jeg alle å få oppleve, den ble et minne for livet! »
«Jeg vil gjerne si takk til dere alle for en helt nydelig tur til Bali. Er fylt med takknemmelighet og glede»
«Kommer til å savne yoga og pilates hver dag, et minne for livet»
«Tenk at så mange vakre ukjente damer skulle lage så mange vakre minner for livet sammen. Så takknemlig for at hver enkelt ble med på drømmereisen»

– Kommentarer fra deltakere på yoga og pilates-turen i jan/feb 2024

The Beatles og musikkhistorie i Liverpool og Manchester

Liverpool har vært gjennom en spennende forvandling, og ble utnevnt som verdens kulturhovedstad for 2008. Havneområdet er en historisk attraksjon og ble tatt med på UNESCOs verdensarvliste i 2004. Du kommer ikke utenom fotballaget Liverpool som forsvarer byens ære på legendariske Anfield, og The Beatles, byens store helter.  Denne turen tar oss med på en reise gjennom livene til det legendariske bandet og medlemmene Paul McCartney, John Lennon, George Harrison og Ringo Starr. Vi besøker interessante steder og tar et dypdykk inn i The Beatles og den britiske musikkhistorien.

«Life is what happens to you while you’re busy making other plans.» – John Lennon.

woman in sari in front of taj mahal building

Bli med Sarita til India

Bli med Sarita til hennes andre hjemland og opplev «a taste of India».

Å beskrive India med få ord er en utfordring. Landet er utrolig variert med majestetiske fjell, frodig jungel, gylne ørkener og gigantiske elver, og en kulturarv uten sidestykke. Fargerike mennesker og en mattradisjon av de sjeldne.

Du inviteres med på en uforglemmelig reise hvor inntrykk og opplevelser garantert vil imponere. Du skal begeistres og bli fascinert – enten det gjelder menneskene du møter, måltidene du nyter, hotellene vi skal bo på eller alt det storslagne og fargerike du får se.

Indiske Sarita Sehjpal er vår reiseleder på turen og hun har hele livet hatt to hjemland. Hun har tatt nordmenn med til India siden 2010, snakker språket og kjenner kulturen godt. Da foreldrene åpnet restauranten Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere var det grytene med alle de deilige duftene som tente hennes interesse for mat. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp merkevaren «Saritas» som selges i dagligvareforretninger. Hennes nyeste kokebok med oppskrifter fra hele India har nettopp fått terningkast 6.

Så i tillegg til å være en reise til dette skattkammeret av opplevelser, er turen også en reise i fargerike matkulturer med Sarita som vår dyktige reiseleder og matentusiast.

Påmeldingsfrist 01. mai.

streeet and churchtower

Solskinnsøya Bornholm

Solskinnsøya Bornholm kalles ofte  “hele Norden i et nøtteskall”. Vi møter vakker natur og maleriske små byer som ligger som perler på en snor langs kysten. Øya har unike middelalderkirker og slottsruiner, og har Europas største konsentrasjon av kunsthåndverkere i forhold til innbyggertallet. Bli med å opplev Danmarks mest sjarmerende øy!

Sintra

Bli med til eventyrlige Portugal

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til Portugal!

“Med ryggen mot Europa og ansiktet mot havet”, har Portugal mer enn andre sydeuropeiske land bevart sin ekte og naturlige sjarm og vennlige gjestfrihet. Her finner vi byer med minner fra en stormfull fortid med både maurere som invaderte landet og oppdagerne som seilte ut i verden. Vi skal bli bedre kjent med Portugals eksotiske blanding av livskraftig folklore, pittoreske landsbyer, staselige vingårder og sterke eventyrlyst.

Elvecruise på Douro i Portugal og Spania

Bli med reiseleder Karl-Gunnar på elvecruise på Douro!

Finnes det en mer behagelig måte å reise på enn å seile på en elv som renner rolig gjennom et variert og frodig landskap? Vi seiler gjennom den spektakulære Douro-dalen og får hver dag oppleve nye steder omgitt av vakker natur. Ombord på premium skipet MS Miguel Torga kan du senke skuldrene og nyte cruiset på Douro. Med restaurant, bar, salong, utvendige lugarer, god mat og drikke, ligger forholdene til rette for en tur hvor vi virkelig kan glede oss over livet!

cruise rhonen Lyon_shutterstock_114141880

Elvecruise på Rhône

Bli med reiseleder Nils på elvecruise på Rhône!

Finnes det en mer behagelig måte å reise på enn elvecruise? Du sitter på dekk mens skipet langsomt glir gjennom vakkert landskap, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre. Cruiset er «all-inclusive», der det meste av drikke er inkludert, også utenom måltidene. Turen tar oss blant annet til Lyon med en historie som strekker seg 2000 år, Arles som sies å være selve essensen av Provence og vi spiser deilig fransk gourmet mat. Reiseleder fra Norsk Tur er med på hele turen, og vi har en uforglemmelig reise fremfor oss!

cruise rhonen Lyon_shutterstock_114141880

Elvecruise på Rhône

Bli med Reiseleder Karl-Gunnar på elvecruise på Rhône!

Finnes det en mer behagelig måte å reise på enn elvecruise? Du sitter på dekk mens skipet langsomt glir gjennom vakkert landskap, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre. Cruiset er «all-inclusive», der det meste av drikke er inkludert, også utenom måltidene. Turen tar oss blant annet til Lyon med en historie som strekker seg 2000 år, Arles som sies å være selve essensen av Provence og vi spiser deilig fransk gourmet mat. Reiseleder fra Norsk Tur er med på hele turen, og vi har en uforglemmelig reise fremfor oss!

bed of red and pink tulip flowers

Blomstercruise i Belgia og Nederland

Bli med reiseleder Karl-Gunnar på cruise!

Midt i vårblomstringen kan du bli med reiseleder Karl-Gunnar på et 5-dagers elvecruise i Nederland og Belgia. Vi besøker blant annet den kjente blomsterparken Keukenhof, samt Antwerpen og Rotterdam. Vi bor på et flott 4*skip som har hyggelig restaurant ombord, samt innbydende terrasser og soldekk hvor en kan nyte utsikten mens en seiler! Det er full pensjon inkludert på cruiset.

  • 1
  • 2